Chilldayn filosofia

Ota yhteyttä ›

Chilldayn toimintafilosofia

Tulitpa hakemaan hemmottelua, ratkaisuja ihosi ongelmiin tai viettämään rentoa päivää, rakennamme palvelun yksilöllisesti juuri sinulle. Sinä olet meille erityinen!

Chilldayn lähtökohtana on tarjota asiakkaille kokonaisvaltaista hyvinvointia ammattitaidolla ja luoda ainutlaatuisia kokemuksia.  Asiakaspalvelu on meille kunnia-asia ja haluamme, että viihdyt meillä aidosti. Chilldayssa sinua odottaa aina hymyilevät kasvot. Tahdomme luoda välittömän ja rennon ilmapiirin – voit tulla meille juuri sellaisena kuin olet! Haluamme, että lämminhenkisyytemme välittyy jokaiselle asiakkaallemme.

Olemme luoneet sinulle Chilldayhin rauhallisen ja kauniin ympäristön ylellisine yksityiskohtineen. Haluamme tarjota arjen luksusta, jotta sinä voit vain tulla, olla ja nauttia. Chilldayssa on kiireetön ilmapiiri, joten emme vastaa puhelimeen hoitojen aikana. Kunnioitamme näin sinun aikaasi.

Hoitovalikoimamme on hyvin laaja ja kaikki tuotesarjamme on valittu tarkasti ja huolella. Näin voimme seistä vankasti palvelumme ja tuotteidemme takana. Löydät palveluistamme yksittäisten hoitojen lisäksi persoonallisia ja räätälöityjä kokonaisuuksia. Voit myös vuokrata meiltä saunatilat – tervetuloa rentoutumaan! Palvelemme Porin keskustassa.

Chillday – rentoja päiviä ja arjen luksusta, suurella sydämellä ja ammattitaidolla.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika