Hoitopaketit

Ota yhteyttä ›

Chillday

Hemmottelevat hoitopaketit sinulle ja hänelle Porin Chilldaysta

Chillday ei ole vain kauneushoitola – se on myös spa, hemmottelukeidas ja chillailupaikka Porin keskustassa. Meille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Olemme koonneet ihania hemmottelu- ja hoitopaketteja huomioiden myös esimerkiksi morsiamet ja odottavat äidit. Paketeista löytyy upeita hoitokokonaisuuksia niin pariskunnille, ystävyksille kuin äiti–tytär-päivää viettäville. Näissä hoidoissa mieli ja keho lepäävät upeassa miljöössämme. Hoitopaketteihin on mahdollista yhdistää myös höyry- ja infrapunasauna lisähintaan, joihinkin paketteihin se kuuluu automaattisesti.

Jos et löytänyt paketeista etsimääsi, ota yhteyttä! Voimme räätälöidä sellaisen myös juuri sinun tarpeidesi mukaan. Hoitopakettimme ovat myös loistavia lahjaideoita. Mikä olisikaan parempaa kuin tarjota läheiselle upea hemmotteluhetki keskelle arkea Porin ytimessä?

Kaunis morsian -hoitopaketti 255 min 310 €

Kaunis morsian -hoitopaketti on räätälöity sinulle, morsian, kun haluat valmistautua tärkeään päivääsi huolella. Upeat hoitomme ja kaunis miljöömme takaavat, että tunnet olosi prinsessaksi!

Hoitopaketti sisältää pH formulan Glow-hoidon nanoneulauksella. Hoito kirkastaa ihoa silminnähden ja nanoneulauksella hoitoaineet imeytyvät ihoon paremmin. Näin ihosi saadaan säteilemään ja meikille kaunis pohja.

Jotta tuntisit olosi täysin prinsessaksi, meidän upein jalkahoitomme Chillday Feet Spa Ritual Pronails-kestolakkauksella kuuluu tähän pakettiin. Siinä Kleopatran jalkakylpy, inkiväärikuorinta, cupuacuvoita ja karitevoita ja passionhedelmän siemenöljyä sisältävä naamio sekä rentouttava hieronta vievät sinut hetkeksi pois häästressistä!

Jalkahoidon aikana sinulle tarjoillaan myös kuohuvaa. Sokerina pohjalla, sokerointi vie myös ihokarvat mennessään. Saat valita, mitä tunnin sokerointiin tahdot.

Varaa hoito ›

Rakkauden kosketus – hoitopaketti kahdelle 120 min 255 € /pariskunta

Anna rakkaallesi jotain ainutlaatuista! Tämä hoitokokonaisuus on tunnelmallinen ja romanttinen hetki yhdessä kumppanisi kanssa. Hoitohetki alkaa upealta spa-saunaosastoltamme, josta löytyy 37-asteinen lämmin porekylpy, infrapuna- ja höyrysauna sekä normaali sauna. 

Hyvää tekevä vaikutus vie teidät pois arjen kiireistä. Yhteisen spa-hetken jälkeen on aika siirtyä tunnelmalliseen parihuoneeseemme nauttimaan rentouttavista ja aistillisista kokovartalohieronnoista kynttilöiden lepattaessa ja rauhallisen musiikin hyväillessä korvia. Kiireetön ja ihana spa-elämys!

Hoitoon sisältyy myös pikkupullo kuohuvaa!

Hoidon varaus vain puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Ota yhteyttä ›

Paras ystävä -hoitopaketit

Hoitohetki kahdelle parihoitohuoneessamme! Ystävykset, äidit & tyttäret, anopit jne. Olemme räätälöineet ihania hoitovaihtoehtoja yhteiseen spa-hetkeen. Muistathan, että myös monet muut hoitomme voidaan tehdä kahdelle yhtaikaa. 

Chillday Massage – hieronta Chilldayn tapaan 60 min 69 €/henkilö

Ystävän kanssa kaikki on paljon hauskempaa. Chilldayn massage-hoito on mitä ihanin hetki ystävän kanssa. Hoitohetki alkaa 30 minuutin lämpöisellä 37-asteisella porekylvyllä kera kuplivien juomien. Hetken kruunaa rentouttavat hieronnat parihuoneessamme rauhallisen musiikin hyväillessä korvia. 

Hieronnassa hierotaan selkä ja hartiat sekä pää. Olo on kuin uudestisyntynyt ja arkihuolet ovat jääneet taakse!

Chillday Feet Spa Ritual – spa-jalkahoito 130 min 129 €/henkilö

Tämä jalkahoito on ainutlaatuinen, kokonaisvaltainen  jalkahoitoelämys, jonka kruunaa vielä se, että voit viettää sen yhdessä ystävän kanssa! Rentouttava ja rauhoittava maitokylpy jaloille, jonka ihanassa tuoksussa yhdistyy santelipuu, kevyt vanilja ja valkoinen myski. Jalat ja sääresi kuoritaan polviin asti upealla inkiväärikuorinnalla. Jaloistasi poistetaan kovettumat ja kynnet ja kynsinauhat siistitään. 

Kuivia jalkoja hellitään vielä cupuacuvoita, karitevoita ja passionhedelmän siemenöljyä sisältävällä naaamiolla. Hoito huipentuu taivaalliseen jalka- ja säärihierontaan. Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat höyhenen kevyiltä ja mielesi on konaisvaltaisesti rentoutunut. Halutessasi saat myös kauniin värilakkauksen varpaan kynsiin. Sisältää myös lasilliset kuohuvaa!

Varpaankynsien kestolakkaus hoidon yhteydessä  +25 €, valitse lisäpalveluista Pronails-kestolakkaus

Chillday Face – kasvohoito Chilldayn tapaan 75 min 89 €/henkilö

Kaikille ihotyypeille soveltuva kasvohoito, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa syvältä. Vitamiinit ja useat kosteutta sitovat aineosat takaavat, että ihosi saa kosteutta monitasoisesti. Hivenaineet saavat kosteuden palautumaan iholle ja vangitsevat sen syvälle solujen ytimeen.

Hoito aloitetaan merellisellä tervehdyksellä sekä ihanalla merivesisuihkeella. Alkupuhdistus täydentyy puhdistussiveltimillä tehtäviin aaltomaisiin liikkeisiin. Kuorinnan jälkeen ihosi on pehmeä ja valmis vastaanottamaan tehoaineet. Vitamiiniampulli imeytetään ja hoito jatkuu kasvo-decoltee- ja hartia-alueen hieronnalla, jossa syvärentouksen takaa vielä lämpöiset kivet. 

Jännitystilat katoavat ja olosi on syvästi rentoutunut. Hoito viimeistellään kosteuttavalla ja energisoivalla Ultra-Hydra-Marine-naamiolla, jonka vaikutuksen aikana hieromme myös pään. Erittäin rentouttava ja kokonaisvaltainen kasvohoito, kun haluat täydellisen hemmotteluhetken ystävän kanssa!

Varaa hoito ›

2 in 1 kasvojen ja vartalon yhdistelmähoidot 160 min 215 €

Upea hoitokokonaisuus, joka alkaa spa-osastomme poreista tai höyrysaunasta riippuen siitä, kummasta aistimatkahoidostamme on kyse. Hoito jatkuu tunnelmallisessa spa-huoneessamme, jossa runsaasti hierontaa sisältävät vartalohoidot vievät sinut upealle aistimatkalle, joko Polynesien valkoisille hiekkarannoille tai lumen ja jään antarktikselle, yhdistettynä kuumien lähteiden taikaan.

Kun näihin upeisiin vartalohoitoihin yhdistetään vielä kasvohoito, rentoutuminen on taattu. Hoitokokonaisuuksissa on otettu huomioon tuoksumaailmojen yhteensointuminen.

Polynesia valkoiset hiekat ja Source Marine -merellinen rauhoituskasvohoito yhdistelmähoitona
TAI
Mahtava Antarktis -vartalohoito ja Source Marine Meren lähde -kasvohoito.

Varaa hoito ›

Odottava äiti -hoitopaketti 165 min 175 €

Tämä hoitopaketti on odottavan äidin hemmottelua parhaimmillaan. Tuleva äiti on hemmottelunsa ansainnut. Loistava lahjaidea baby shower -juhliin!

Paketti sisältää Chillday -klassisen jalkahoidon, johon saa lakkauksen värilakalla äidin niin halutessa. Siistitään kynnet ja kynsinauhat ja poistetaan kovettumat. Hoidon kruunaa ihana hieronta jaloille. Hemmottelu jatkuu rentouttavalla ja syväkosteuttavalla meren lähde -kasvohoidolla, jossa hierotaan kasvojen lisäksi decoltee, hartiat ja naamion aikana myös pää. Hoito sisältää hedelmiä tai marjoja kauden mukaan.

Varaa hoito ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika