Chilldayn tarina

Ota yhteyttä ›

Chillday

Chillday – hyvän olon keidas Porin keskustassa

Chillday on rento, tyylikäs, monipuolinen ja nykyaikainen kauneuskeskus, spa sekä sauna- ja kokoustila Porin keskustassa. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan palveluistamme ja elämyksistä!

Uniikki ja ainutlaatuinen Chillday sijaitsee keskeisellä paikalla Porin Vähälinnankadulla. Monet porilaiset saattavat tunnistaa paikan myös Ilmari Holmlundin ja hänen perheensä vanhana asuintalona. Ilmari oli värikäs persoona, joka sai Porissa paljon aikaan. Talossa pyöritettiin aikoinaan myös ruokaravintola Ilmarin Hovia.

Rakennuksella on pitkä ja värikäs historia ja se on nykyisin myös suojelukohde. Tällä hetkellä historiallinen talo elää jälleen tarinansa uutta lukua elämyksiä tarjoavan Chilldayn toimitiloina.

Chillday

Kaiken takana on pariskunta Helperi

Chilldayn ohjaksissa on pariskunta Erja ja Tero Helperi. Erjalla on yhteensä noin 15 vuoden kokemus kosmetologina porilaisissa kauneushoitoloissa.

Ikioma hoitola siinsi Erjan haaveissa pitkään. Ideaa täytyi kuitenkin kypsytellä rauhassa, sillä hän halusi luoda jotakin uutta, uniikkia ja ainutlaatuista. Oman rautaisen ammattitaitonsa, iloisen pirskahtelevan luonteensa sekä huippuunsa viedyn asiakaspalvelun lisäksi hän halusi tarjota asiakkaille vieläkin enemmän – jotakin spesiaalia.

Ajatus omasta hoitolasta kuumotteli ajatuksissa pitkään, mutta sopivaa paikkaa ja oikeaa hetkeä ei vain osunut kohdalle. Aikaa kului, liikeideoita tuli ja meni, mutta mikään niistä ei ottanut tuulta siipiensä alle.

Vihdoin asiat alkoivat loksahdella paikoilleen. Eräänä kauniina päivänä pariskunta Helperi asteli sisään Wanhan Ilmarin Hovin saunatiloihin. Silloin kolahti ja lujaa! Tilat kauneushoitolalle, mahdollisuus spa-hoitoihin, saunatilat, ammeet... Täydellistä!

Asiat alkoivat rullata ja ennen kuin pariskunta huomasikaan, Chillday alkoi jo elää omaa elämäänsä. Se hahmottui, kehittyi ja Erjan suureksi riemuksi toteutui juuri sellaisena kuin hän oli unelmoinut. Terokin huomasi samassa tuoksinassa sanoneensa vaimolleen jälleen kerran tahdon, tällä kertaa yhtiökumppaniksi, taustatueksi ja firman Puuha-Peteksi.

Chilldayn tilat remontoitiin toimintaan sopiviksi ja sinne hankittiin ylelliset porealtaat ja tyylikkäät huonekalut. Lopuksi Erja lisäsi tiloihin vielä oman annoksensa naisellisuutta ja tyylikkyyttä. Voilà – Chillday oli syntynyt!

Chillday

Mitä kaikkea Chillday on?

  • Chillday on kauneushoitola ja spa todella kattavalla hoito- ja palveluvalikoimalla sekä vahvalla ammattitaidolla. 
  • Chillday on dayspa. Voit varata spa-hoidot joko yksilö- tai parihoitoina.
  • Chillday on infrapunasaunat. Tule kokemaan infrapunasaunan hyvää tekevät vaikutukset vaikkapa treenin jälkeen.
  • Chillday on saunaosasto ja poreammeet. Tervetuloa viettämään päivää mukavassa porukassa saunoen ja poreammeissa rentoutuen. Voitte samalla hemmotella itseänne esimerkiksi mutahoidoilla tai kasvonaamioilla.  
  • Chillday on vuokrattava saunatila. Vuokraamme 20 hengen edustavaa saunatilaa poreammeilla niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin iltaisin ja viikonloppuisin.

Chillday on hemmotteleva chillailupaikka sinun arkeesi.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika