Chillday

Miesten suosikkihoidot Porin Chilldaysta

Miehen iho tarvitsee hoitoa siinä missä naisenkin iho. Meille myös miehet ovat enemmän kuin tervetulleita hoitoihin!

Irtiotto arjesta tekee hyvää Supermiehellekin. Kokosimme tälle sivulle hoitoja, jotka sopivat loistavasti miehille. Mikäli et löydä tältä sivulta etsimääsi, käytössäsi on totta kai myös koko palveluvalikoimamme.

Valitse esimerkiksi erityisesti miehiselle iholle suunniteltu, kiinteyttävä ja elvyttävä kasvohoito tai spahieronta upeassa miljöössä, mikä saa kehon ja mielen virkoamaan. Tervetuloa viettämään chilliä päivää Porin keskustaan!

HydraFacial puhdistaa ihosi kivuttomasti

Ihonhoidon huipputeknologiaa tarjoava HydraFacial tunnetaan ympäri maailmaa ja se on myös monen Hollywoodin supertähden luottohoito. Laitteen patentoitu hoitokärki pyörrepuhdistaa ihohuokoset, jonka jälkeen ihoon syötetään tehoseerumi. Menetelmä sekä kuorii että puhdistaa ja imeyttää kosteuttavia tehoaineita ihoon. Hoitavat aineet jäävät vaikuttamaan iholle useampien päivien ajaksi.

HydraFacialilla voidaan muun muassa hoitaa ihon epäpuhtauksia, ihon pintakuivuutta sekä ihon kirkkauden puutetta. Hoitoa suositellaan kolmen kerran sarjahoitona, jonka jälkeen hoidoissa kannattaa käydä säännöllisesti 4–8 viikon välein. HydraFacial sopii myös muiden sarjahoitojen puhdistavaksi/boostaavaksi hoidoksi.

Koe HydraFacial ja liity hoitoon koukkuun jääneiden laajaan ja tyytyväiseen porukkaan!

Hoidon vasta-aiheet: mm. isotretinoiini-lääkitys (esim. Roaccutan), aktiivinen kasvojen herpes ja erilaiset tulehdukset.

Lue lisää HydraFacial-kasvohoidoista ›

Varaa hoito ›

Thalgo Spa Ritual – miesten kasvohoito 60 min 82 €

Miehen iholla on omat erityistarpeensa, jotka Thalgo on ottanut huomioon suunnitellessaan oman hoitorituaalin vain miehille. Spa-rituaali alkaa merellisellä tervehdyksellä, kun iholle suihkutetaan merellinen lähdevesi. Iho puhdistetaan vaahtoavalla puhdistustuotteella sekä viimeistellään kasvovedellä. 

Iho kuoritaan ja poistetaan kuollut sekä samea ihosolukko, jolloin tehoseerumi imeytyy hyvin. Hoidon kruunaa upea ja pitkä spa-hieronta, jossa hierotaan kasvojen lisäksi myös hartiat ja pää. Hoidon viimeistelee ihotyypin mukainen kasvonaamio, jonka jälkeen iholle levitetään loppuvoiteeksi Thalgo Men -linjan hoitovoide. Iho on näkyvästi kirkkaampi, sileämpi ja kosteutettu!

Varaa hoito ›

Chillday Classic Feet – klassinen jalkahoito 90 min 89 €

Chillday Classic Feet on klassinen jalkahoito, jossa hoidetaan kynnet ja jalkojen iho. Perusteellinen jalkahoito, kun jalkasi kaipaavat tehokäsittelyn. Sisältää jalkakylvyn, kuorinnan sekä jalkojen hoidon, jossa kovettumat ja känsät poistetaan veitsellä ja raspataan. Kynnet ja kynsinauhat siistitään, tarvittaessa käytetään myös jalkaporaa. Hoitokokemuksesi kruunaa rentouttava hieronta kosteuttavalla naamiolla. 

Lopuksi jalkasi saavat vielä silauksen ravitsevasta jalkavoiteesta ja ovat jälleen hyvinvoivat. 

Varaa hoito ›

Men Hands – miehen kädet 45 min 55 €

Käsihoito, jossa kädet kuoritaan ensin pehmeiksi. Siistitään kynsinauhat ja kynnet. Tehdään rentouttava käsihieronta.

Varaa hoito ›

Selän tai rintakarvojen poisto sokerilla 45 min 58 €

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika