Spa-vartalohoidot ja hieronnat

Ota yhteyttä ›

Chillday

Ainutlaatuiset vartalohoidot ja aistimatkoja Porin Chilldaysta

Chilldayn vartalohoidot edustavat spa-hoitojen kärkeä. Ne ovat huolella valikoituja ja antavat sinulle mahdollisuuden kokea hetken täydellistä hemmottelua.

Ainutlaatuiset aistimatkahoidot vievät sinut tunnelmallaan hetkeksi pois arkipäivän kiireiden keskeltä. Hoidoissa yhdistyvät teemaan sopivat musiikki ja tuoksumaailmat. Kaunis, tunnelmallinen hoitohuoneemme lämmitettävine spa-peteineen takaa, että meillä mielesi ja kehosi todella lepäävät.

Spa-hoitomme kuljettavat sinut aistimatkalle esimerkiksi Polynesian saaren hiekkarannoille tai vaikkapa Jäämeren jylhiin maisemiin. Keho lepää kokovartalohieronnoissamme ja saat taas uutta energiaa päivääsi. Siluettia muokkaavat vartalohoidot tukevat laihdutuskuuria ja silottavat itsepintaista selluliitiä. Vartalohoito toimii ennen juhlaa turvotusta vähentävänä ja nesteitä poistavana hoitona ja saa näin ihosi hehkumaan.

Vartalohoitoa ennen voit nauttia infrapunasaunan/höyrysaunan hyvää tekevästä vaikutuksesta. Suosittelemme infrapunasaunan yhdistämistä siluettia muokkaaviin vartalohoitoihimme, sillä se tehostaa hoidon vaikutusta. Hoitoihin on mahdollisuus lisätä myös poreamme.

Parihuoneemme mahdollistaa, että voit tulla kokemaan Chillday elämyksen Porin keskustaan myös ystäväsi tai puolisosi kanssa yhdessä. Hoidon päälle vielä aistikas teejuoma ja olosi on kuin uudesti syntynyt.

Polynesialainen spa-vartalohoito

Polynesian valkoiset hiekat -hoito on eksoottinen vartalohoito, joka vie sinut rentouttavalle matkalle Polynesian saarten valkoisille hiekkarannoille. Hoidon eri vaiheet ovat kuin pysähdyksiä saarien aistillisissa maisemissa.

Matka alkaa laguunin sinisellä porekylvyllä, joka hellii ja vie arjen kiireet mielestä. Kokovartalokuorinnan Monoi-öljy ravitsee ihoa samalla, kun Bora Boran valkoinen hiekka ja merisuola kuorivat ihoa jättäen samalla samettisen pehmeyden.

Kokovartalohieronnassa yhdistyvät sekä käsillä että hiekkanyyteillä tehtävä hieronta. Lämpimät hiekkanyytit syvärentouttavat ja niiden ääni tuo mieleen askeleet hiekkarannalla. Ylellinen hieronta päättyy hienostuneesti kimaltelevan kuivaöljyn levitykseen.

Stressi, väsymys ja uupumus ovat historiaa, kun antaudut polynesialaisen vanhan tradition mukaiseen hemmotteluun ja annat arkisten murheiden kadota mielestäsi.

Hoidon kesto 120 min/159 €

Varaa hoito ›

Merveille Arctique -spa-vartalohoito

Mahtava Antarktis, napapiirin ihmeet ovat lukuisat. Alueella on uskomaton vedenalainen kasvisto, jonka rikkauksien ansiosta ne kestävät arktisia olosuhteita. Näiden arktisten levien voima on saatu hyödynnettyä tämän vartalohoidon tuotteissa.

Hoidon aloittaa Islannin geisireistä kuohuvia kuumavesilähteitä muistuttava höyrysauna. Hellittely jatkuu erityisellä kokovartalon kolmen suolan kuorinnalla, joka samalla mineralisoi ihoa. Kokovartalohieronnassa lihasjännitteet ja stressi helpottavat, kun lämpimän hierontaöljyn kosketus yhdistyy lasinyyttien viileyteen. Hierontaliikkeet ovat sekä rentouttavia että syvällisempiä, jolloin lihasjännitys ja kiputilat helpottavat.

Koet rentouttavan aistimatkan lumen ja jään Antarktikselle yhdistettynä kuumien lähteiden taikaan!

Hoidon kesto 120 min/159 €

Varaa hoito ›

Soin Atlantique -spa-vartalohoito

Aikojen alusta asti aaltojen eroosion voima on värittänyt Atlantin rannikon hiekkaa varastoiden energisoivia ja arvokkaita mineraaleja. Lähde mukaan tälle elvyttävälle matkalle, jonka inspiraationa on ”meren leväterapia” ja käytä kivien voima palauttaaksesi kehosi elintärkeät energiavarastot.

Hoito alkaa Olivine Hydroterapialla, saat verhota vartalosi vihreään hohtavaan voidebalsamiin ja nauttia höyrysaunan lämmöstä. Olivine-uutteen suuri magnesiumpitoisuus lievittää stressiä. Hoito jatkuu spa-huoneessamme kokovartalokuorinnalla, missä heleän syleilevän vaaleanpunaisen koralli & valkoinen kvartsi -kuorinnan aineet aktivoivat kehon energiavirran, jota tehostetaan merellisin pyörittelyin. Kulta- ja kristallikivihieronnassa käytetään voidetta, joka sisältää arvokasta levää sekä kultaa. Hieronta tehdään sekä käsin että vuorikristallijalokivin. Tämä aistikokemus yhdistää ainutlaatuisen hierontatuotteen, energiakivet sekä rytmikkään hieronnan liikesarjat. 

Moniväristen Atlantin rantojen inspiroima tuoksu tarjoaa raikkaita ja hedelmäisiä tuoksuja. Ruusun ja liljan raikkaus kohtaa hedelmäisen päärynän ja sitruksen sävyt. Lopuksi mieto vanilja syleilee ihon keveään tuoksu huntuun. 
Hoidon jälkeen tarjoillaan aistikas teejuoma.

Hoidon kesto 120 min/159 €

Varaa hoito ›

Chillday

Mer Des Indes -vartalohoito

Mer Des Indes -hoidon tunnelma vie kohti täydellistä harmoniaa. Kyseessä on ayurvedasta inspiraationsa saanut spa-hoito, joka pohjautuu Marma-tieteeseen tavoitteenaan palauttaa kehon ja mielen harmonia. Thalgo Mer Des Indes -rituaali perustuu kolmeen osa alueeseen, jotka ovat saaneet innoituksensa kokonaisvaltaisesta ayurveda-lähestymistavasta.

Hoitohetki alkaa rentouttavalla ja rauhoittavallla kleopatran jalkakylvyllä, jonka aistikkaat tuoksut, kuten persikka, santelipuu, vanilja ja valkoinen myski, valloittavat. Jalkakylvyn jälkeen koko vartalo kuoritaan harmonisoivalla inkiväärikuorinnalla. Syvän rentoutuksen takaa koko kehon hieronta, jossa käsitellään myös marmapisteet. Näin saadaan tukkeutuneet energiapisteet avautumaan ja energiankierto palautumaan kaikille kehon alueille. 

Hieronnassa käytetään ihoa ravitsevaa seesamin öljyä, jossa on harmonisoiva merellinen yhdiste: Intian punaista levää ja ayurvedisiä eteerisiä öljyjä. Santelipuun pihkan tuoksu syleilee kehoa ja vie mielen Intian pyhään maahan. Musiikkiterapia on osa tätä upeaa aistimatkahoitoa. Musiikissa on eri taajuuksia, jotka ovat harmoniassa eri hoitovaiheiden kanssa. Täydellinen rentoutuminen kutsuu sinut meditaatioon.

Hoidon päätteeksi tarjoillaan Thalgon yrttitee, jossa on kevyt, makea hunajan ja appelsiinikukan maku, joka tuottaa todellisen rauhoittumisen hetken.

Hoidon kesto 120 min/149 €

Varaa hoito ›
Chillday

Meren taika – syväkosteuttava vartalohoito

Merellinen lähdevesi antaa ihollesi uutta elinvoimaa, pehmeyttä ja syväkosteutusta. Hoidossa tehdään koko vartalon kuorinta, jolla iho saadaan pehmenemään ja vastaanottamaan merellisen lähdeveden teho. Vartalollesi levitetään täyteläinen villiruusunöljyä, kaakaota ja cupuacu-voita sisältävä cream balm, jonka annetaan vaikuttaa lämmössä hetken. Tällä aikaa tehdään rentouttava päänhieronta. Hoito päättyy taianomaiseen selkä-/niskahierontaan. Hoito on mahdollista saada myös pidemmällä kokovartalohieronnalla. 

Hoidon kesto 70 min/93 €
Hoidon kesto kokovartalohieronnalla 90 min/115 €

Varaa hoito ›

Meren syleily – selkä- ja hartiahieronta

Tässä vartalohoidossa kireytesi sulavat taitavissa käsissämme. Kehosi ja mielesi lepäävät. Hieronnassa käsitellään selkä, niska ja hartiat. Hoito lievittää muun muassa stressistä tai päätetyöskentelystä johtuvaa jännitystä niskan ja hartioiden alueella.

 • 30 min/44 €
 • 45min/64 €

Suosittelemme yhdistämään hoitoon 30 min infrapunasaunan. Infrapunasauna muun muassa vilkastuttaa verenkiertoa, aktivoi kudosten toimintaa ja helpottaa lihas- ja nivelkipuja.

Varaa hoito ›

Mer & Sens -kuumakiviterapia selälle

Kiviterapia on peräisin Kiinasta, Tiibetistä ja on todellinen hyvän olon hoito. Kivistä lähtevä lämpö yhdistettynä hierontaan rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja tasapainottaa sekä kehon että mielen. Kiviterapia saa aikaan syvän rentoutumisen. Se kutsuu sinut hyvään uneen. Liikkeet ja rytmi, sekä käytettävien kivien energia saavat aikaan ainutlaatuisen ja täydellisen rentoutumisen. Liikkeet ovat hitaita, täyteläisiä, spiraali- ja aaltomaisia. 

Kivien sijainti ja asettelu rentouttavat ja vapauttavat kehosi jännityksiä: ne vapauttavat mielen ja kehon stressistä. 

Hoidossa käsitellään selkä, hartiat, niska ja käsivarret. Hoito aloitetaan selän kuivaharjauksella. Hierotaan sekä käsin että kuumien kivien kanssa. Hoidon jälkeen tarjoillaan aistikas teejuoma.

Hoidon kesto 60 min/89 € 

Varaa hoito ›

Huomioitavaa ja vasta-aiheet spa-hoitorituaaleihin

 • Hiljattain tehty kirurginen toimenpide, odota kunnes täysin parantunut tai noudata lääkärin ohjetta
 • Avoimet tai uudet haavat, murtumat, iskias
 • Krooninen ihosairaus (esim. ekseema, psoriasis, nokkosihottuma)
 • Verenkierron tai sydämen häiriöt
 • Raskaus (mer des Indes)
 • Vakava sairaus

Spa-hoidon jälkeen muistettavaksi

 • Juo paljon vettä
 • Vältä alkoholipitoisia juomia
 • Vältä saunomista, kuumaa kylpyä tai suihkua, auringonottoa ja solariumia, sillä kuumuus tehostaa öljyjen vaikutusta ja seurauksena saattaa olla pahoinvointi ja päänsärky
 • Vältä reipasta liikuntaa, jumppaa, ruumiillista rasitusta
 • Lepää ja nauti hoidon tuomasta hyvänolon tunteesta!

Varaa hoito ›

Muokkaavat vartalohoidot

Cryo Sculpt -vartalohoito

Innovatiivinen laitehoito vartalon muokkaukseen ja kestäviin tuloksiin. Ainutlaatuinen Thalgo Cryo Sculpt -laite yhdistää neljä huipputeknologiaa: cryoterapia, elektrostimulaatio, thermoterapia ja elektroporaatio. Tuloksena on selvästi mitattavissa olevat ja kestävät tulokset. Cryo Sculpt -laitehoidolla voidaan vapauttaa rasvaa, polttaa rasvaa, poistaa nestettä, silottaa selluliittia ja kiinteyttää. Valitse täydellinen 360º-ohjelma tai Cryo Scultp Express.

Cryo Scultp -ohjelmat:

Valitse tavoite: laihdutus, selluliitin poisto, kiinteytys tai varaa aika, niin me autamme sinua valitsemaan sopivan ohjelman.

Miten Cryo Scultp toimii?

Kryoterapia kohdistuu suoraan rasvasoluihin. Rasvaa varastoivat valkoiset rasvasolut määräävät vartalomme muodon, ja naisilla sitä on runsaasti vyötäröllä, lantiolla ja säärissä. Miehillä valkoista rasvaa on useimmiten vatsan alueella. Cryo Sculpt -laitehoidolla valkoiset rasvasolut saadaan muuttumaan hetkellisesti ruskeiksi rasvasoluiksi. Muutoksen ansiosta valkoiset rasvasolut saadaan tyhjentymään.

Thermoterapia aktivoi verenkiertoa ja nestekiertoa sekä parantaa kudosten hapensaantia. Elektroporaatio tehostaa aktiiviaineiden läpäisyä soluun, ja muihin toimintoihin yhdistetty syklittäinen elektrostimulaatio hoikistaa, silottaa selluliittia, poistaa ylimääräistä nestettä ja kiinteyttää.

Mitä hoito sisältää?

Ensimmäisellä käynnillä määritellään hoidon tarve, valitaan korjattavat alueet ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Seuraavaksi otetaan mitat ja tehdään ensimmäinen hoito. Hoito riippuu valitusta hoitosuunnitelmasta. Ensimmäisen Cryo Sculpt -laitehoidon kesto on aina 40 min, seuraavat hoidot 60 min. Sinua ohjataan myös kotihoidossa, ja halutessasi voit varata ajan ravintovalmentajan konsultaatioon.

Muokattavat alueet: 

Cryo Sculpt -vartalon muokkausohjelmalla voidaan hoitaa koko vartaloa. Yleisimmät hoitoalueet ovat reidet, pakarat, ratsupaikat, vatsa ja jenkkakahvat, rintaliivien alue ja selkä sekä käsivarret.

Tuotteet kotiin

Tehosta hoitoa oikeilla tuotteilla! Thalgon tutkitusti tehokkaat tuotteet löytyvät valikoimastamme:

Selluliitti: Complete Cellulite Corrector ja Expert Correction for Stubborn Cellulite
Kiinteytys: High Performance Firming Cream
Hoikistuminen: Stomach & Waist Sculptor
Nesteenpoisto: Activ Draining, 7 päivän kuuri

Hinnasto

Kertakäynti, yksi hoitoalue 139 € 

Cryo Sculpt Express 699 €

 • 6 x Cryo Sculpt laitehoito
 • 1 hoitoalue

Cryo Sculpt Express 1299 €

 • 12 x Cryo Sculpt laitehoito
 • 1 hoitoalue

Cryo Sculpt -vasta-aiheet

Emme suosittele hoitoa tai joitakin sen osia, jos sinulla on jokin seuraavista:

 • Diabetes
 • Laskimotulehdus 
 • Kylmänsietokykyhäiriö
 • Merkittävä sisäelinsairaus
 • Parkinsonin tauti
 • Korkea kolesteroli
 • Epilepsia
 • Veren häiriötila
 • Tyrä
 • Kuume
 • Olet raskaana tai imetät

Varaa hoito ›

Integrative slimming -vartalohoito

Integrative slimming on täydellinen vartalohoito sinulle, joka etsit innovatiivista ja tehokasta keinoa vartalosi muokkaamiseen. Kroppa on uudelleen muotoiltu, kiinteämpi ja appelsiini-iho vähentynyt. Vaikka kyse on hoikistavasta hoidosta, hoito alkaa spamaisella, ainutlaatuisella ja hyvin miellyttävällä itselämpeävällä vaniljantuoksuisella voidenaamiolla, joka syvälämmittää kehon ennen hierontaa ja kudoksen muokkaavaa käsittelyä.

Valmistavan naamion jälkeen valitut ongelma-alueet hierotaan ja muokataan keskittyen valittuun aiheeseen: kiinteytys tai selluliitin/rasvan häivytys. Miellyttävä hieronta tehokkaine liikkeineen saa aineenvaihduntasi aktivoitumaan ja hoidon ensitulos onkin havaittavissa heti hoidon jälkeen. Tehokas hoito, joka antaa nopeita tuloksia!

Hoito sopii erittäin hyvin laihdutuskuurin tueksi tai hoikistumisen jälkeen jälkihoidoksi, kun ihoa pitää saada kiinteytymään.
Hoidon kesto 75 min/95 €

Varaa hoito ›

Frigi-vartalohoito

Erittäin tehokas ja raikastava hoito, jonka tunne säilyy 1-2 tuntia vielä hoidon päättymisen jälkeenkin. Viilentävä hoitoneste luo kontrolloidun paikallisen hypotermien keholle, jolloin keho vastaa tilanteeseen tuottamalla lämpöä. Rasvanpoltto aktivoituu ja keho kiinteytyy.

Hoidossa jalkasi kääritään Frigi Therapy -kääreisiin ja kostutetaan Frigi-nesteellä, mikä sisältää metholia ja kamferia, mikronisoitua levää sekä kaliumjodia. Hoidossa rasvanpoltto aktivoituu ja keho kiinteytyy. Virkistyneet, kevyemmät jalat, poistunut turvotus ja muotoillut ääriviivat. Upea hoito ennen juhlia! 

Hoito ei sovi raskaana oleville!

Kesto 40 min/59 €

Varaa hoito ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika