Jalka- ja käsihoidot

Ota yhteyttä ›

Chillday

Hemmottelevat ja hoitavat jalkahoidot Chilldaysta, Porista

Jalkojen hyvinvointi on tärkeä osa terveydenhoitoa. Kauniit hoidetut jalat saavat tuntemaan olosi upeaksi – tervetuloa Chilldayn jalkahoitoon!

Tarjolla on erilaisia jalkahoitoja, joista voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Luxus-hoito kuorintoineen, naamioineen ja hierontoineen tuo ylellisyyttä. Kestolakkauksella luodaan upeat kynnet pitkäksi aikaa. Raskaat ja väsyneet jalat saavat kevyen hyvän olon tunteen, kun nesteet on saatu liikkeelle.

Chilldayn jalkahoidot ovat tarkkaan suunniteltuja pieniä yksityiskohtia myöten, jotta sinä voit vain tulla ja nauttia! Me huolehdimme sinusta Porin keskustan ytimessä. Jos kaipaat muutakin kuin jalkahoitoa, tutustu palveluvalikoimaamme.

Chillday Classic Feet – klassinen jalkahoito 90 min 85 €

Chillday Classic Feet on klassinen jalkahoito, jossa hoidetaan kynnet ja jalkojen iho. Perusteellinen jalkahoito, kun jalkasi kaipaavat tehokäsittelyn. Sisältää jalkakylvyn, kuorinnan ja jalkojen hoidon, jossa kovettumat ja känsät poistetaan veitsellä ja raspataan. Kynnet ja kynsinauhat siistitään, tarvittaessa käytetään myös jalkaporaa. Hoitokokemuksesi kruunaa rentouttava hieronta kosteuttavalla naamiolla. 

Lopuksi jalkasi saavat vielä silauksen ravitsevasta jalkavoiteesta ja ovat jälleen hyvinvoivat. Tämä jalkahoito ei sisällä lakkausta!

Varpaankynsien lakkaus hoidon yhteydessä +10 €, valitse lisäpalveluista lakkaus. 
Varpaankynsien kestolakkaus hoidon yhteydessä +25 €, valitse lisäpalveluista Pronails-kestolakkaus.

Varaa aika ›

Chillday Feet Spa Ritual – spa-jalkahoito 130 min 129 €

Tämä jalkahoito on ainutlaatuinen, kokonaisvaltainen jalkahoitoelämys. Rentouttava ja rauhoittava maitokylpy jaloille, jonka ihanassa tuoksussa yhdistyy santelipuu, kevyt vanilja ja valkoinen myski. Jalat ja sääresi kuoritaan polviin asti upealla inkiväärikuorinnalla. Jaloistasi poistetaan kovettumat, kynnet ja kynsinauhat siistitään. 

Kuivia jalkoja hellitään vielä cupuacuvoita, karitevoita ja passionhedelmän siemenöljyä sisältävällä naaamiolla. Hoito huipentuu taivaalliseen jalka- ja säärihierontaan. Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat höyhenen kevyiltä ja mielesi on konaisvaltaisesti rentoutunut. Halutessasi saat myös kauniin värilakkauksen varpaankynsiin. 

Varpaankynsien kestolakkaus hoidon yhteydessä +25 €, valitse lisäpalveluista Pronails-kestolakkaus.

Varaa aika ›

Chillday Light Feet – kevyet jalat 120 min 119 €

Virkistyneet, kevyemmät jalat ja poistunut turvotus. Tämä jalkahoito on mitä parhain seisomatyötä tekevälle ja raskaista jaloista kärsiville. Jalat näyttävät kauniilta, turvotus on laskenut ja olo on upea. Hoidossa yhdistyy jalkojen perusteellinen jalkahoito, jossa kovettumat poistetaan ja kynnet ja kynsinauhat siistitään. Ihanat jalkakääreet polviin asti viilentävät raskaita jalkoja. 

Kääreet aktivoivat voimakkaasti nestekiertoa ja parantaa verenkiertoa. Vaikuttavissa aineissa yhdistyy menthol, kamferi ja kaliumjodidi. Lopuksi hierotaan kevyesti keventävä jalkageeli estämään turvotusta ja poistamaan väsymyksen tunnetta jaloissa. Hoito sisältää myös varpaankynsien lakkauksen.

Varpaankynsien kestolakkaus hoidon yhteydessä +25 €, valitse lisäpalveluista Pronails-kestolakkaus.

Varaa aika ›

Pronails Spa Pedicure 75 min 89 €

Pronails-spapedikyyri alkaa rentouttavalla jalkakylvyllä ja kuorinnalla, minkä jälkeen jaloille levitetään kovettumia pehmittävä, happoja sisältävä geeli ja jalat kääritään kääreseen. Vaikutusaikana siistitään kynnet ja kynsinauhat. 

Kääret poistetaan ja jalkapohjat raspataan. Tämän jälkeen kynnet lakataan valitsemallasi Pronails-valokovetteisella kestolakalla. Lopuksi kynsinauhat saavat kosteutta hoitoöljystä, ja jalat hierotaan Guinon uudistavalla ja kosteuttavalla jalkavoiteella.

Huolto (vanhan kestolakkauksen poisto) +15 €.

Varaa aika ›

Chillday

Chilldayn käsihoidot kaunistavat kätesi loistoonsa | Pori

Kädet kertovat kantajastaan paljon, joten miltä kuulostaisi silkinpehmeät kädet? Käsistä voidaan arvioida myös ihmisen ikää ja jopa terveyttä.

Hyvin hoidetut kädet ja kauniit kynnet antavat itsevarmuutta ja hyvää oloa. Meiltä Porin Chilldaysta löydät sekä hyvin hoidollisia että rentouttavia käsihoitoja. Haluat sitten nauttia pitkän kaavan mukaan tai pikaisemmasta manikyyristä, hoitovaihtoehtoja löytyy. Viimeistelemme halutessasi tyylisi vielä kestolakkauksella ja olet valmis baanalle! Jos kaipaat kokonaisvaltaisempaa kauneudenhoitoa, tutustu myös muihin palveluihimme.

Chillday Classic Hand – kaunistava käsihoito 70 min 75 €

Chillday Classis Hand on klassinen kaunistava käsihoito, jossa hoidetaan kynnet ja käsien iho. Kädet ja käsivarret kuoritaan ihanan pehmeäksi ja kuorinta-aine poistetaan lämpimillä pyyhkeillä. Siistitään kynnet ja kynsinauhat. Kosteuttava käsivoide hierotaan käsiin kevyin liikkein. Halutessasi saat myös kauniin värilakkauksen sormien kynsiin.

Kynsien kestolakkaus hoidon yhteydessä +25 €,  valitse lisäpalveluista Pronails-kestolakkaus.

Varaa hoito ›

Chillday Hand Spa Ritual – spa-käsihoito 90 min 99 €

Kaunistava ja hemmotteleva hoito käsille ja kynsille. Kädet ja käsivarret kuoritaan pehmeäksi ja kuorinta poistetaan lämpöisillä pyyhkeillä. Kämmenille levitetään ihoa ravitseva naamio, jonka vaikutusaikana kynnet viilataan ja kynsinauhat hoidetaan sekä lakataan haluamallasi Pronails-värilakalla. 

Hoito huipentuu rentouttavaan hierontaan käsille ja käsivarsille ihoa ravitsevalla öljyllä/hierontavoiteella.

Kynsien kestolakkaus hoidon yhteydessä +25 €,  valitse lisäpalveluista Pronails-kestolakkaus.

Varaa hoito ›

Chillday Medi Hand – Medikädet 45 min 55 €

Medikädet on kaunistava, kirkastava ja pehmentävä hoito käsille ja kynsille. Kokonaisuuteen kuuluu kynsien muotoilu ja kynsinauhojen siistiminen, kuorinta ja käsien hieronta käsivoiteella. 

Kynnet kiillotetaan ja lopuksi kynnet saavat silauksen hoitavasta kynsiöljystä. 

Varaa hoito ›

Nail Fresh Up – kynsien pikakaunistus 40 min 45 €

Valmiiksi hyväkuntoisten käsien pikakaunistus. Sisältää kynsien ja kynsinauhojen siistimisen ja värilakkauksen Pronails-kynsilakalla.

Ranskalainen manikyyri +10 €.

Varaa hoito ›

Pronails-kestolakkaus 45 min 63 €

Kestolakkaus mahdollistaa huolitellut, upeat ja kauniit kynnet pitkäksi aikaa. Lakkaus ei vaurioita omaa luonnonkynttäsi, koska siinä ei karhenneta eikä ohenneta kynttä voimakkaasti.

Lakkaus kestää jopa useita viikkoja, tämä on kuitenkin yksilöllistä ja siihen vaikuttaa millaiselle kulutukselle kynnet ja kädet joutuvat. Lakkaus tehdään Pronailsin valokovetteisella kestolakalla. Hoitoon kuuluu myös kynsien ja kynsinauhojen siistiminen. 

Kestolakkaus sopii kaikille ja etenkin niille, joiden kädet ovat työnkuvan vuoksi paljon näkyvillä!

Ranskalainen manikyyri 15 min + 10 €
Vanhojen lakkausten poisto 15 min +16 €

Varaa hoito ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika