Lahjakortti

Ota yhteyttä ›

Chillday

Lahjakortti kasvohoitoon, hemmotteluhoitoon tai vaikka spa-elämykseen | Pori

Lahjakortti on ihana tapa muistaa läheistä, ystävää tai puolisoa. Lahjakortillamme voit antaa lahjaksi hetken omaa aikaa, rentoutumista ja hemmottelua Chilldayssa Porin keskustassa.

Lähestyykö läheisesi merkkipäivä tai haluatko muistaa häntä muuten vain kiireisen arjen keskellä? Chilldayn lahjakortti on oiva valinta, sillä palveluihimme kuuluu lukuisia erilaisia hoitoja:

Voit ostaa lahjakortin joko tietylle hoidolle tai haluamallesi summalle, jolloin lahjan saaja voi käyttää sen haluamiinsa hoitoihin tai ihaniin kotihoitotuotteisiin.

Kysy lisää ›
Chillday

Myymme sekä perinteisiä että sähköisiä lahjakortteja

Perinteiset lahjakortit pakataan kauniisti ja lähetetään postitse parin päivän kuluessa. Voit myös noutaa lahjakortin Chilldaysta Porin Vähälinnankadulta.

Sähköinen lahjakortti lähetetään haluamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sähköinen lahjakorttiversio on oiva valinta esimerkiksi silloin, kun olet hankkimassa lahjaa viime tipassa.

Voit tilata perinteisen lahjakortin helposti alla olevalla lomakkeella ja sähköisen lahjakortin klikkaamalla tästä.

Mikäli tilaat lahjakortin lomakkeella, lähetämme sähköpostiisi laskun lahjakortin maksamista varten. Kun suoritus näkyy tilillämme, postitamme lahjakortin kahden vuorokauden kuluessa antamaasi osoitteeseen. Jos toivot meidän lisäävän viestin puolestasi lahjakorttiin, kirjoita haluamasi viesti Lisätietoja-kohtaan.

Chilldayn lahjakortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä, eikä niitä voi vaihtaa rahaksi.

Tilaa sähköinen lahjakortti.

Tilaa tästä ›

Tee tilaus! (Yksityiset)

Tee tilaus! (Yritykset)

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika