Thalgo

Ranskalainen Thalgo on ylellinen ja arvostettu kosmetiikkasarja.

Ota yhteyttä ›

Thalgo

Source Marine – Meren lähde -kasvohoito

Kaikille ihotyypeille soveltuva kasvohoito, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa syvältä. Vitamiinit ja useat kosteutta sitovat aineosat takaavat, että ihosi saa kosteutta monitasoisesti. Hivenaineet saavat kosteuden palautumaan iholle ja vangitsee sen syvälle solujen ytimeen.

Hoito aloitetaan merellisellä tervehdyksellä sekä merivesisuihkeella. Alkupuhdistus täydentyy puhdistussiveltimillä tehtäviin aaltomaisiin liikkeisiin. Kuorinnan jälkeen ihosi on pehmeä ja valmis vastaanottamaan tehoaineet. Vitamiiniampulli imeytetään ja hoito jatkuu kasvo- ja dekoltee-alueen hieronnalla, missä mukaillaan aaltomaisia liikkeitä. Jännitystilat katoavat ja olosi on syvästi rentoutunut.

Hoito viimeistellään kosteuttavalla ja energisoivalla Ultra Hydra-Marine -naamiolla. Erittäin kuivalle ja karhealle iholle suosittelemme kaksoisnaamiota.

  • Ultra Hydra-Marine -naamiolla 60 min/82 €
  • Kaksoisnaamiolla 75 min/92 €

Etkö tiedä, mitä ihosi tarvitsee? Me autamme – varaa aika kosmetologin konsultaatioon!

Varaa hoito ›
Thalgo

Cold Marine – Merellinen rauhoitus -kasvohoito

Herkkä ja kuiva iho kärsii usein punoituksesta, nipistelevästä ja karheasta tunteesta iholla. Thalgon ainutlaatuinen Cold Marine -yhdiste takaa nopean avun reagoivalle iholle. Hoito hellii ihoasi ja pehmeät tuoksut tyynnyttelevät. Hoidon jälkeen ihosi on rauhallinen ja eikä tunnu epämukavan kiristävältä.

Kasvohoidon aloittaa erityinen rentouttava merellinen tervehdys sekä merivesisuihke. Alkupuhdistus tehdään samettisen pehmeällä vaahtopuhdistuksella. Hellävarainen, mutta tehokas kuorinta kuorii kuivan ja karhean ihosi pois. Nyt tehoaineet pääsevät vaikuttamaan. Seuraavaksi imeytetään multi–soothing-ampulli, joka vahvistaa mikroverisuonistoa ja jonka neurokosmeettiset lipopeptidit hillitsevät ihon ärsytystilaa, jolloin punoitus laskee. Ihana aaltomainen hieronta kasvoille, hartioille ja dekolteelle takaa syvän rentoutuksen.

Hoito viimeistellään ravitsevalla ja rauhoittavalla deeply nourishing -naamiolla, jonka omega 6 -rasvahapot sekä Cold Marine -yhdiste tarjoavat. Erittäin kuivalle ja karhealle iholle suosittelemme kaksoisnaamiota.

  • Deeply nourishing -naamiolla 60 min/82 €
  • Kaksoisnaamiolla 75 min/92 €

Etkö tiedä, mitä ihosi tarvitsee? Me autamme – varaa aika kosmetologin konsultaatioon!

Varaa hoito ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika