Erikoiskasvohoidot

Ota yhteyttä

Chillday

HydraFacial-­­kasvohoidot

HydraFacial on ihonhoidon maailmaa mullistanut kasvohoito, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. HydraFacial-kasvohoitoon voi yhdistää ihoa rauhoittavan ja kiinteyttävän LED-valohoidon tai kasvojen nestekiertoa elvyttävän ja turvotusta poistavan lymfaterapian.

Löydä sinulle sopivin HydraFacial-kasvohoito

HydraFacial-hoito hyödyntää patentoitua ja markkinoiden edistyneintä teknologiaa, HydraFacial-laitetta. Laitteen alipaineimu kuorii ihosolukkoa ja tyhjentää ihohuokoset epäpuhtauksista. Samanaikaisesti laitteella imeytetään tehokkaita seerumeja, joiden sisältämien ainesosien avulla iho saa välittömästi kaunista kuulautta. 

HydraFacial on monipuolinen, nopea ja tehokas sekä heti vaikuttava kasvohoito. Ihossa näkyy muutoksia jo yhden hoitokerran jälkeen. HydraFacialin kuorinta on verrattavissa timanttihiontaan, ja hoidon avulla saadaan näkyviä tuloksia mm. epäpuhtaan tai ikääntyvän ihon hoidossa. Ihon kunto paranee, rypyt ja juonteet häivyttyvät ja tuloksena on puhdas, terve sekä kaunis iho.

Hoitavat aineet jäävät hoidon jälkeen vaikuttamaan iholle useiden päivien ajaksi, joka parantaa HydraFacialilla saavutettavia hoitotuloksia entisestään.

HydraFacial Signature -kosteuttava kasvohoito 30-40 min 107 €

Ihon peruskuntoa korjaava, puhdistava sekä syväkosteuttava kasvohoito. Hoito kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. Suosittelemme Signature-hoitoa, kun kaipaat ihollesi peruspuhdistusta ja nopeaa glowta.

HydraFacial Signature- kasvohoito + lymfaterapia 50 min/140 €

HydraFacial Clarifying -kasvohoito 50 min 147 €

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial-huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet, kuten musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti. Hoidon aikana tehdään myös GlySal-happokuorinta. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi LED-valohoidolla, jolla saadaan aikaan pitkäkestoisia tuloksia ikääntyvään tai akneihoon.

Suosittelemme Clarifying-kasvohoitoa, jos ihossasi on enemmän puhdistettavaa ja epäpuhtauksien lisäksi ihosi väri kaipaa tasoitusta sekä kirkastusta.

HydraFacial Clarifying -kasvohoito + LED-valohoito 75 min/180 €
HydraFacial Clarifying -kasvohoito + lymfaterapia 60 min/167 €

HydraFacial Age Refinement - kasvohoito 179 €

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito, joka korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista ryppyihin. Hoidossa iho kuoritaan sekä poistetaan musta- ja valkopäät kivuttomasti. Lisäksi hyödynnetään GlySal-happokuorintaa, dermabuilder peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial-tehotuotteita. 

HydraFacial Antiage -kasvohoito + LED-valohoito 200 €

HydraFacial Platinum -kasvohoito (all inclusive) 230 €

Kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus, joka aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoitoa täydennetään Led-valohoidolla. 

Suosittelemme kokonaisvaltaista Platinum-hoitoa erityisesti ikääntyvälle iholle sekä silloin, jos ihossasi on enemmän hoidettavaa ja useita iho-ongelmia, kuten epäpuhtautta, turvotusta, värivirheitä tai veltostumista. Hoitoon yhdistettävästä Led-valohoidosta on ollut apua myös erilaisiin ihoärsytyksiin, kuten rosaceaan.

Kenelle HydraFacial-kasvohoito sopii?

HydraFacial sopii moniin iho-ongelmiin ja kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle tai kuivalle iholle. Hoito on turvallinen eikä vaadi toipumisaikaa. Ensimmäinen hoitokerta kannattaa kuitenkin varata noin kuukautta ennen tärkeitä juhlia tai tapahtumaa, sillä epäpuhtauksien määrä ihossa saattaa lisääntyä hoidon jälkeen. 

Se on kuitenkin normaalia, sillä iho jatkaa puhdistautumista ja uusiutumista hoidon jälkeen. Varaa aika ilmaiseen konsultaatioomme, jos olet epävarma palvelun sopivuudesta sinulle.

HydraFacial-kasvohoidon vasta-aiheet

 • Raskaus
 • Imetys
 • Isotretinoiini-kuuri, jos syöty edellisen vuoden aikana (mm. Roaccutan, Isotretinoin Ratiopharm, Isotretinoin Actavis, Isotretinoin Alternovaja Isotretinoin Orifarm)
 • Autoimmuunijärjestelmän sairaudet (Lupus, Scleroderma, HIV)
 • Botox (5 päivää), täyteaineet (2 viikkoa)
 • Herpes (käytettävä estolääkitystä 2 pvä ennen ja jälkeen hoidon)

HydraFacial-kasvohoidoista on hyötyä

 • Rasvaiseen + tukkeutuneeseen ihoon
 • Laajentuneisiin ihohuokosiin
 • Ihon rakenteen parantamiseen ja ihon kirkastamiseen
 • Auringon aiheuttamiin ihomuutoksiin, kuten pigmenttihäiriöihin ja epätasaiseen ihonväriin
 • Ryppyihin ja juonteisiin
 • Ihon kiinteyden ja kimmoisuuden puutteeseen sekä kuivaan ihoon

HydraFacial-kasvohoidossa on kolme vaihetta

1. Alkupudistus ja kuorinta. Kuoritaan esiin uusi ihokerros hellän, mutta tehokkaan kuorinnan avulla.
2. Ihonpuhdistus ja kosteutus. Tehdään kivuton ihonpuhdistus. Iho kosteutetaan kauttaaltaan.
3. Tehoaineiden pyörresyöttö. Kyllästetään iho antioksidanteilla ja peptideillä, jotka tekevät ihon äärimmäisen kuulaaksi.

HydraFacialin kotihoito-ohjeet

 • Hoitopäivänä tulee välttää hikoilua, saunomista ja ulkoilua kovilla pakkasilla.
 • Hoidon jälkeen on suositeltavaa käyttää aurinkosuojaa SPF50 kahden viikon ajan.
 • Aurinkoa ja valohoitoja tulee välttää vähintään kahden viikon ajan hoidon jälkeen.
 • Kaksi viikkoa ennen ja jälkeen hoidon tulee välttää voimakkaita happo-, A-vitamiini- sekä neulaushoitoja ja depilaatioita.
 • Iholle ei saa levittää voimakkaasti elvyttäviä tai happoja sisältäviä seerumeita, voiteita, naamioita tai vastaavia.
 • Hoidon jälkeen epäpuhtauksien määrä saattaa hieman lisääntyä. Tämä on normaalia ensimmäisten HydraFacial-hoitojen jälkeen, koska iho uusiutuu ja puhdistuu vielä hoidon jälkeen.
 • Mikäli hoidon jälkeen ihossa ilmenee epätavallista reagointia, pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä hoitolaamme.
Chillday

Yhdistä HydraFacial-hoitoosi lymfaterapia tai LED-valohoito

Laitteellinen lymfahoito

Laitteellinen lymfahoito terävöittää kasvojen piirteet hetkessä! Kevyt, miellyttävä ja kivuton lymfahoito tehostaa kasvojen nestekiertoa ja poistaa ylimääräistä turvotusta. Suosittelemme hoitoa ennen spesiaalia tilaisuutta tai säännöllisesti otettavana ylläpitohoitona, mikäli kasvosi ovat taipuvaiset turvotukselle ja ylimääräisen nesteen kertymiselle.

LED-valohoito

Turvallinen ja bakteereita tappava LED-valohoito rauhoittaa tulehtunutta ja punoittavaa ihoa, samalla kun valohoito stimuloi ihoa kiinteyttävää kollageenia. Suosittelemme LED-valohoitoa punoittavalle ja ärtyneelle iholle, epäpuhtauksiin kuten punoittaviin näppyihin ja rosaceaan sekä ihon ikääntymismuutoksiin. Myös kuivuudesta kärsivät asiakkaat voivat saada apua ihon toimintaa elvyttävästä led-hoidosta. 

LED-valohoidon vasta-aiheet:

Valolle herkistävät lääkkeet, esim. isotretioniini, amiodaroni, metotreksaatti, atsatiopriini, doksisykliini. Joissakin lääkkeissä riittää muutaman päivän tauko. Soveltuvuus hoitoon täytyy varmistaa hoitavalta lääkäriltä.
Fotoallergiset reaktiot ja ihottumat, albinismi, porfyria
Autoimmuunisairaudet (lupus = punahukkatauti)
Epilepsia
Jotkut luontaistuotteet, esim. mäkikuisma
Raskaus ja imetys

LED-hoitoja suositellaan sarjahoitona, jolloin ne tehdään 1–2 kertaa viikossa noin 8 kertaa.

• LED-valohoito 30 min/62 €
• kasvohoidon yhteydessä 20 min/29 €

Varaa hoito
Chillday

pHformula-pinnoitushoidot

pHformula kasvohoito – tehokasta ihonhoitoa

pHformulan innovatiivinen ihon pinnoitusmetodi perustuu ihoa uudistavan lääketieteen teknologiaan luoden kontrolloidut, kemialliset ihon pinnoituskonseptit. Tuttavallisemmin hoitoja voisi kuvailla kemialliseksi kuorinnaksi tai happohoidoksi.

Pinnoitushoidot aiheuttavat vähemmän traumaa ihon pinnalle vs. tavalliset happohoidot. Kontrolloitujen, kemiallisten pinnoituksien toiminta on täysin erilainen verrattuna perinteisiin happokuorintahoitoihin. Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon voimakasta hilseilyä, kun taas kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksista, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä. Pinnoitushoidoissa on aina käytössä useampi happo samalla hoitokerralla, hoidot ovat siis happoyhdistelmähoitoja.

pHformula-sarja on kehitetty dermatologiseksi ihon pinnoitusjärjestelmäksi. pHformula hoitaa menestyksekkäästi ihon häiriötiloja, kuten ennenaikaista ikääntymistä, hyperpigmentaatioita, aknea ja kroonista punoitusta (couperosa, ruusufinni, herkistynyt ja punoittava iho).

Hoitoon voidaan yhdistää myös hoitotuloksia vahvistava inside out -terapiahieronta, joka pohjautuu mm. vyöhyketerapiaan, sekä muita lisäosuuksia.

Varaa hoito

Hinnat

pHformula-pinnoitushoidot sisältävät ihon pinnoituksen ja naamion 99 €/45 min

Sarjahoidot:

8 kerran sarjahoito: sisältää 4 x ihon pinnoitus ja naamio + 4 x ihon pinnoitushoito 660 €
6 kerran sarjahoito sisältää: 3 x ihon pinnoitus ja naamio + 3 x ihon pinnoitushoito 505 €
4 kerran sarjahoito sisältää: 2 x ihon pinnoitus naamiolla + 2 x ihon pinnoitushoito 350 €

Kenelle pHformula-pinnoitushoito soveltuu?

Kaikille, jotka toivovat jotain muutosta ihoon. pHformulalalla voidaan tehokkaasti hoitaa sameaa ihon väriä ja ikääntymisen merkkejä, kuten juonteet. Hoidot myös napakoittavat ihoa. Huomioithan, että sarjahoidolla iho saadaan hoidettua kuntoon. Usein yksi hoitokerta tuo lievää apua tilanteeseen, mutta ei paranna koko ongelmaa.

Osa hoidoista soveltuu myös raskaana oleville ja imettäville, hoitoja voidaan lisäksi kustomoida.

Aknenhoito ja epäpuhtauksien hoito (AC)

Aknen hoidossa pinnoitushoidot ovat tehokkaita. Hoidoilla saadaan rauhoitettua ihon tulehdustilaa ja näin ollen rauhoitettua aknea. Kyseessä voi olla murrosiän akne tai aikuisiänakne. Aknenhoito vaatii aina sarjahoidon sekä oikeanlaiset kotihoitotuotteet.

Myös epäpuhtauksista (mustapäät, valkopäät, finnit) kärsivät saavat tehokasta apua pinnoitushoidoista, sillä hoidot supistavat ihohuokosia. Monet asiakkaat ovat kokeneet saavansa erinomaista apua pinnoitushoidoista!

Couperosa, ruusufinni ja herkistynyt iho (CR)

Couperosan ja ruusufinnin tuomat ihon herkkyys- ja punoitustilat ovat hoidettavissa myös pinnoitushoidoilla. Hoito rauhoittaa ihon tulehdustilaa tuoden näin apua herkistyneelle ja punoittavalle iholle.

Jo yhdestä hoitokerrasta voi olla apua riippuen ihon lähtötilanteesta. Mikäli iho on todella herkistynyt, voidaan asiakkaalle määrittää ihon kotihoitoresepti kuudeksi viikoksi ja sen jälkeen aloittaa hoidot.

Pigmenttimuutokset (M.E.L.A.)

Iholle voi ilmaantua erilaisia pigmenttimuutoksia ikääntyessämme tai hormonivaihteluista johtuen raskauden aikana tai sen jälkeen. Pinnoitushoidoilla voidaan hoitaa tehokkaasti erilaisia ihon pigmenttimuutoksia.

Pigmenttimuutosten hoito vaatii sarjahoitoa. Sarjahoidon aikana pigmenttimuutokset voivat alkuun tummentua, sillä ihon pinnalla näkyvä pigmentti on vain ”jäävuoren huippu", ja iho alkaa purkaa pigmenttiä ihon pohjalta ylöspäin. Hoitojen jatkuessa myös pinnan pigmentti vaalenee tai hajoaa.

Pigmentoituneen ihon hoidossa kotihoitotuotteilla on suuri merkitys. Autamme sinua valitsemaan oikeat tuotteet juuri sinun ihollesi.

Ikääntymisen merkit tai samea iho (A.G.E.)

Ikä tuo ihollemme monenlaisia muutoksia, kuten pigmenttejä, kuivuutta, juonteita tai vaikkapa epäpuhtauksia. Moni ihon muutos johtuu hyaluronihappopitoisuuden vähenemisestä, jolloin ihon kosteudensitomiskyky heikentyy ja ihon pintaan alkaa muodostua juonteita ja ryppyjä. Myös kollageenin tuotanto hidastuu ja iho alkaa menettää kimmoisuuttaan.

Pinnoitushoidot stimuloivat ihoa solutasolla saaden muutoksia myös ihon pintaan. Hoitojen myötä kirkastunut ja kuulas iho on upean näköinen!

pHformula-kasvohoidon jälkeen

Ihon suojaaminen auringon UV-säteilyltä on tärkeää. Suosittelemme minimissään spf 30 -suojakertoimen käyttöä. Hoitotulosten ylläpitämiseksi suosittelemme kotihoitoon laadukasta pHformulan farmakosmeettista ihonhoitosarjaa.

Hoitopäivänä on hyvä välttää meikkaamista sekä hikoilua. Toisinaan iho voi hilseillä muutaman päivän kuluttua hoidosta. Rajua punoittelua hoidon jälkeen ei usein ole.

Lisäosuudet pHformula-pinnoitushoitoihin

V.I.T.A C – kirkastava tehohoito 20 €

Suuri c-vitamiinin biologinen hyötyosuus saavutetaan ainutlaatuisen tehokkaasti ihoon imeytyvällä koostumuksella. Kehittyneellä käsittelyllä hoidetaan ensimmäisiä merkkejä ihovaurioista. L-askorbiinihappo auttaa vahvistamaan ihon kollageeni- ja elastiiniverkkoja. Hoito sopii käytettäväksi ihon valovanhenemiseen ja auttaa parantamaan pigmenttihäiriöitä, kun hoitoa tehdään säännöllisesti. Jo yhdellä hoitokerralla iho on kirkkaampi, syväkosteutettu ja tasapainoinen.

Inside Out Touch -terapia – “Kasvohieronta, jolla on korjaavia ja palauttavia voimia” 25 €

pHformulan Touch-terapiat ovat syvästi rentouttavia, kokonaisvaltaisia hoitoja, jotka keskittyvät kasvojen tiettyihin painepisteisiin stimuloiden kehon omaa paranemisprosessia. Terapiat on kohdistettu hoitamaan tiettyjä ihon häiriötiloja yhdessä ihon pinnoitushoitojen kanssa, vahvistaen pinnoitushoitojen tehoa.

Tämä ainutlaatuinen hoitoyhdistelmä tuo kaikki edut, joita iho tarvitsee. Sen ainutlaatuinen vaikutus parantaa ihon terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hoitoyhdistelmä auttaa saavuttamaan säteilevän nuoren ihon, tuoden esiin näkyvästi kiinteämmän, tasaisemman ja täyteläisemmän ihon hoitossarjan jälkeen.

Touch-terapioiden tekniikat kuhunkin ihon häiriötilaan yksinomaan pHformulalle on kehittänyt maailmankuulu Lone Sörensen, joka on maailman suurimman vyöhyketerapiakoulun omistaja. Lonen kehittämiä tekniikoita inspiroivat muinaiset tekniikat eri kulttuureista, kuten refleksologia, akupunktio sekä neurologia.

Kaulan ja decolteen hoito 20 €

Neck complex -pinnoitusgeeli on tarkoitettu vaativalle kaulan ja decolteen iholle. Herkälle erikoisalueelle suunniteltu tuote kuorii kevyesti sekä tasoittaa ryppyjä ja juonteita. Hoito vähentää ennenaikaisen ikääntymisen näkyvyyttä, parantaen yleistä ihon kuntoa. Kaulahoito voidaan yhdistää kaikkiin pHformula-käsittelyihin.

Protonpen-nanoneulaus 40 €

Nanoneulaus tehdään Protonpen-laitteella. Nanoneulauksessa käytössä on 108 silikonista karvamaista kartiota sisältävä steriili hoitopää, joka hoitaa 0,15 mm tasolta ylintä epidermistä ja parantaa aktiiviaineiden imeytymistä 97 %. Silikoniset karvamaiset kartiot erottavat solut epidermiksen ylemmässä kerroksessa ja mahdollistavat aktiivisten tuotteiden imeytymisen.

Tämän hoidon hyötyihin kuuluu pigmentaation vähentäminen, lisääntynyt solujen vaihtuvuus, ihon nuorentaminen ja välitön hehku ilman toipumisaikaa. Nanoneulaus on ihanteellinen hoito herkille alueille, kuten silmänympärykset sekä huulten ympärykset. Nanoneulaus-hoitoon voidaan sisällyttää pinnoitushoito eli happoyhdistelmähoito.

Tämä uusi hoito saa aikaan iholla välittömän hehkun, parantaa epätasaista ihonsävyä ja tekstuuria. Hoidolla saadaan optimaalisia hoitotuloksia ilman toipumisaikaa. Nanoneulaus voidaan tehdä myös raskaana oleville, mutta tällöin hoidossa ei käytetä happoyhdistelmiä. Sarjahoidot tehdään 2–4 viikon välein.

Muut pHformula-kasvohoidot

H.Y.D.R.A. glow – kosteuttava kasvohoito 99 € /60 min

Tämä hemmotteleva kasvohoito tuo välitöntä kosteutta ja hehkua iholle. Se tarjoaa hellävaraista pinnoitusta ja auttaa ihoa saavuttamaan kosteutumman ja virkeämmän ilmeen. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kevyt kirkastava happokuorinta, kosteuttava ja ravitseva hieronta, puhdas C-vitamiini-erikoisseerumikäsittely, naamio sekä loppuvoiteet.

Chillday

Radiofrekvenssi-hoidot

Viimeisin anti-age-teknologia esteettisen lääketieteen puolelta on radiofrekvenssi. Se on korkeataajuista mikrovirtaa, jota johdetaan iholle kolmipolarisen hoitopään avulla. Tämä tuottaa energiaa, joka tunnetaan lämpönä.

Radiofrekvenssihoito lisää kollageenin muodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit supistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin ja iho ”kutistuu” sekä kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat. Hoidon välittömänä vaikutuksena kollageenisäikeet supistuvat ja iho napakoituu.

Radiofrekvenssi tehostaa myös solujen aineenvaihduntaa, jolloin kosteus saadaan nousemaan ihon pintaa kohti, mistä seuraa ihon välitön kosteutuminen.

Jo yhdellä hoitokerralla saadaan tuloksia, mutta parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa. Sarjahoidoilla saadaan aktivoitua fibroblasti-solujen toimintaa, jolloin kollageenin muodostus lisääntyy ja iho kiinteytyy. Ihosta tulee täyteläinen, jäntevä, uudistunut ja kiinteä.

Anti-Ageing Activator -radiofrekvenssi-kasvohoito

Hoito keskittyy taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Hoidossa tehdään hellävarainen ultraäänikuorinta, jolla saadaan poistettua kuollut ihosolukko, hoitoaineet imeytymään paremmin sekä iho hehkumaan. 

Tämän jälkeen tehdään ihoa voimakkaasti aktivoiva ja kiinteyttävä radiofrekvenssi. Hoidon jälkeen ihosi on täyteläinen ja kiinteä sekä hehkuu uutta elinvoimaa.

Laitehoito 75 min/129 €
Laitehoito + naamio 90 min/139 €
Laitehoito, hieronta + naamio 120 min/159 €

4 kerran sarjahoito: sisältää 2 x laitehoito + 2 x laitehoito ja naamio 459 €
6 kerran sarjahoito: sisältää 4 x laitehoito + 2 x laitehoito ja naamio 679 €

Wringle Corrector -radiofrekvenssi- ja fibrolyysi-kasvohoito

Ihon juonteita ja epätasaisuuksia silottava kasvohoito uusimmilla huippulaitetekniikoilla häivyttää ikääntymisen merkkejä. Hoito aloitetaan ultraäänikuorinnalla, jolla saadaan kuollut ihosolukko pois, hoitoaineet imeytymään paremmin sekä iho hehkuvaksi. 

Radiofrekvenssi aktivoi ja kiinteyttää kudosta, ja patentoidulla sekventaalisella ultraäänellä stimuloidaan solutoimintaa, rikotaan jäykistynyttä kollageeniä ja aktivoidaan elastaanin tuotantoa.

Laitehoito 75 min/139 €
Laitehoito + naamio 90 min/149 €
Laitehoito, hieronta + naamio 120min/165 €

4 kerran sarjahoito: sisältää 2 x laitehoito + 2 x laitehoito ja naamio 489 €
6 kerran sarjahoito: sisältää 4 x laitehoito + 2 x laitehoito ja naamio 729€

Radiofrekvenssihoito voidaan yhdistää moneen kasvohoitoon lisähoidoksi. Tällöin hoito voidaan räätälöidä juuri sinun ihollesi parhaimmaksi, lisähinta radiofrekvenssistä on 55 €.

Huomioitavaa ja vasta-aiheet radiofrekvenssihoidolle

 • Sydänsairaudet, sydämentahdistus, korkea verenpaine
 • Vakava tai etenevä sairaus
 • Epilepsia
 • Metalliallergia
 • Valolle herkistävät lääkkeet
 • Ihosairaudet (syöpä, psoriasis, dermatiitti, jne.)
 • Madaltunut ihon sietokyky (kasvohalvaus jne.)
 • Metalli-implantti hoitoalueella (kultalangat yms.)
 • Raskaus
 • Kosmeettinen kirurgia hoitoalueella – varoaika 6 kk
 • Täyteaineet ja Botox (2 viikkoa)
 • Arpikudos – toipumisaika 6 kk
 • Haavat ja laajat ihoreaktiot (ärsytys, auringonpalama)

Ultraäänihoidot

Ultraääni-kasvohoidot

Ultraäänikäsittely sopii moniin ihon tarpeisiin. Se elvyttää ja kiinteyttää väsynyttä ja stressaantunutta ihoa. Ultraääni saa ihokudoksen rentoutumaan ja puhdistumaan. Kollageenin ja elastaanin tuotanto tehostuu verenkierron ja solujen aineenvaihdunnan virkistyessä. Ultraääniaallot tehostavat myös vaikuttavien aineiden imeytymistä syvemmälle ihoon tehostaen samalla solujen vastaanottokykyä. Kasvot saavat uutta elinvoimaa ja kirkastuvat silminnähden.

Ultraääni-kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraäänihoidon ja naamion.

 • 60 min/85 €
 • kasvohieronnalla 75 min/95 €

Hydration Corrector – ihon kosteustasapainoa korjaava ultraäänikasvohoito

Tämä hoito tasapainottaa kosteusköyhän ihon, kirkastaa ihoa, rauhoittaa epämukavaa tunnetta ihossa sekä vie kiristävän tunteen iholta. Ihostasi tulee pehmeä ja hyvinvoiva. Hoidossa tehdään hellävarainen kaksoiskuorinta ultraäänellä sekä käytetään patentoitua sekventaalista ultraääntä lymfan aktivointiin. Sekventaalisella ultraäänellä imeytetään myös aktiiviaineet syvälle ihoon sekä stimuloidaan solutoimintaa. Ihostasi tulee ensihoidosta lähtien heleä, pehmeä sekä upean tuntuinen.

 • laitehoito 60 min/95 €
 • laitehoito + naamio 75 min/99 €
 • laitehoito + hieronta + naamio 90 min/120 €

Varaa hoito ›

Ultraääni-ihonpuhdistus

2 in 1 kuorinta. Ultranopea mekaaninen värähtely saa aikaan puhdistusnesteen mikronisaation ja näin ihonpuhdistuksen. Mikronisaatio irrottaa kuollutta ihosolukkoa, talia ja epäpuhtauksia. 

Purity Reviver -ihonpuhdistuskasvohoito ultraääniteknologiaa käyttäen

Tämä hoito puhdistaa ja tasapainottaa ihon toimintoja syvältä. Hoidossa tehdään hellävarainen kaksoiskuorinta ultraäänellä sekä käytetään sekventaalista ultraääntä lymfan aktivointiin. Teemme tarvittaessa myös mekaanisen puhdistuksen. Ihosta tulee näkyvästi kirkkaampi ja eloisampi.

Sisältää myös puhdistavan tai kosteuttavan naamion ihon tarpeen mukaan.

75 min/89 € 

Varaa hoito ›

Reviderm-mikroneulaus

Reviderm on dermakosmeettisten hoitojen maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Vuosikymmenien ajan mikroneulausta on pidetty anti-age hoitojen ja näkyvien iho-ongelmien salaisena aseena. Ilman neulauksen tehoa on vaikea saada näkyviä tuloksia aikaan.

Mikroneulaus aktivoi ihosi luonnollisen kauneuden. Neulauksessa käytetään apuna kehon omaa paranemismekanismia, jonka tuloksena on tasainen ja nuoreekkaamman näköinen iho. Mikrohienot steriilit neulat läpäisevät ihon muodostaen pieniä mikrokanavia ihoon, jotka saavat aikaan ihon uusiutumisprosessin.

Täysin uudenlainen ja tarkkaan suunniteltu järjestys asettaa neulat 10 neulan riviin mikä takaa erittäin tarkan ihon läpäisyn. Siitä syystä käsittely on kivutonta ja miellyttävää. Neulojen pituutta voidaan säädellä, mikä mahdollistaa eri ihoalueiden täsmällisen hoidon.

Mikroneulaushoito sopii erityisen hyvin juonteille, silmä- ja huultenympärysjuonteille, kiinteyden puutteesta kärsivälle iholle, rasvoittuvalle iholle sekä akne-, leikkaus- ja raskausarville.

Merkittävät parannukset heti ensimmäisen hoidon jälkeen

 • iho kiinteämpi ja tasaisempi
 • iho näyttää terveemmältä ja säteilevämmältä
 • ihon väri tasoittuu

Pidemmän aikavälin vaikutukset

(optimaaliset tulokset näkyvät noin 8 kk jälkeen)

 • iho uusiutuu ja epidermis vahvistuu
 • ihon kosteuden sitomiskyky paranee
 • ihovauriot paranevat
 • kollageenituotanto aktivoituu
 • iho muodostaa lisää elastiinia sekä hyaluronihappoa

Ennen mikroneulausta tulee välttää seuraavia

 • Isotretinoin-kuuri/6 kk
 • A-vitamiinia (retinoli) tai C-vitamiinia (L-askorbiinihappo) sisältävät tuotteet hoidettavalla alueella/2 viikkoa
 • laserhoito/3–6 viikkoa
 • tuoreet leikkaushaavat/3–6 viikkoa
 • kasvojenkohotus/6 viikkoa
 • täyteainehoidot/6 viikkoa
 • Botox-hoidot/1 viikko

Muuta huomioitavaa

Jos sinulla on taipumusta herpekseen hoidettavalla alueella, olisi suotavaa käyttää estolääkitystä viikkoa ennen mikroneulaushoitoa.

Chillday

Reviderm SkinNeedler -hoito

Kasvot ja kaulan alue

n. 60 min, sis. alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, tehoseerumin + mikroneulauksen, silver detoxifying -naamion

Hoitokerrat räätälöidään aina yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan. Pitkävaikutteisten tulosten saamiseksi olisi kuitenkin suotavaa käydä Reviderm SkinNeedler -mikroneulauksessa kuuden kerran sarjahoitona kahden viikon välein.

sis. Post Needling -jälkihoitotuotteet kotiin, joista riittää käytettäväksi 6 kerran sarjahoitoon

• sarjan ensimmäinen hoitokerta 230 € + dekolteen hoito 20 €
• hoitokerrat 2–6/160 € + dekolteen hoito 20 €

Varaa hoito
Chillday

V Carpon System -kuorintahoito

V Carpon System -hoito on ainutlaatuinen kuorintahoito, jonka yhdistelmä kasvihiiltä, happoja, antioksidantteja ja välittömästi ihoa kohottavaa Gabellinaa parantaa ihon kuntoa. Hoidossa yhdistyvät puhdistava aktiivihiilijauhe sekä tehokas manteli-, maito-, feruliini- ja glukolihappo. V Carpon on rikastettu inkivääri- ja lakritsiuutteella, jotka ovat antioksidanttisia, tulehdusta ehkäiseviä ja ihoa rauhoittavia raaka-aineita. 

Lisäksi V Carpon sisältää innovatiivisen molekyylikompleksin, Gapelliinan, joka tiivistää ja kohottaa ihoa. V Carpon -hoito sopii erityisesti ikääntymisen merkkeihin sekä arville. Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä hoitokerralla. Puhdistavan vaikutuksen vuoksi hoito on erinomainen myös epäpuhtaalle iholle. Kasvojen lisäksi hoito voidaan tehdä kaulan, decolteen sekä vartalon iholle. 

V Carpon -hoito:

 • Kiinteyttää
 • Kohottaa
 • Häivyttää juonteita
 • Puhdistaa ihohuokosia
 • Supistaa laajentuneita ihohuokosia
 • Heleyttää ihoa
 • Parantaa ihon rakennetta

Jo yhdellä hoitokerralla saavutetaan tuloksia. Parhaat tulokset saadaan kuitenkin 3 hoidon sarjana 15 päivän välein. 

V Carpon System -kuorintahoito kasvot ja kaula 30 min/119 €
V Carpon System -kuorintahoito kasvot, kaula ja decoltee 40 min/ 149 €
V Carpon 3 kerran sarjahoito, kasvot ja kaula 299 €
V Carpon 3 kerran sarjahoito kasvot, kaula ja decoltee 379 €

Varaa hoito ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika