Chilldayn tiimi

Ota yhteyttä ›

Chilldayn tiimi

Erja Helperi – bosslady, kosmetologi ja kasvohoitospesialisti

"Olen tehnyt 15 vuotta töitä sopimusyrittäjänä kauneudenhoitoalalla ja tuntenut sydämessäni aina suurta intohimoa oman liikkeen avaamiseen. Lopulta asiat alkoivat loksahdella paikoilleen ja pitkäaikainen haaveeni toteutui, kun Chillday näki päivänvalon.

Olen pirskahteleva ilopilleri, kuten ystävänikin minua kuvaavat. Nautin työstäni suunnattomasti ja siitä, että saan olla tekemisissä ihmisten kanssa. Käytän aikaa huolellisuuteen. Käytössäni on ajantasaiset koulutukset, tiedot sekä huippulaitteet ja -tuotteet. Minulle on tärkeää tyytyväinen asiakas, joka& lähtee hoidoistani hymy huulilla.

Rautainen ammattitaitoni on kehittynyt vuosien saatossa. Omaan napakat ja varmat, mutta sopivan hellät otteet, joten voit luottaa siihen, että olet hyvissä käsissä. Olen erityisesti kasvohoitojen spesialisti. Kun kaipaat apua ihosi erilaisiin ongelmiin, tehdään sinulle hoitosuunnitelma ja etsitään& yhdessä paras ratkaisu ihosi hoitoon. Myös sokeroinnit ovat vahvuusaluettani ja sujuvat minulta käden käänteessä.

Minulle ihmisten kohtaaminen on hyvin luontaista ja tahdon aidosti auttaa. Teen työtä koko sydämelläni ️ja haluan, että sinäkin koet olevasi erityinen!"

Chilldayn tiimi

Tero Helperi – osakas ja Puuha-Pete

"Erja on rakas vaimoni, joten lähdin hänen taustatuekseen yrityksen osakkaaksi. Olemme kulkeneet yhteistä matkaa jo kokonaiset 26 vuotta. Olen niin sanottu järjen ääni, sillä Erja ryöppyää ideoita ja vaatii aina välillä pientä toppuuttelua.

Teen päätyökseni instrumenttiteknikon töitä offshore-tukialuksessa. Chilldayssa näet minua esimerkiksi työhaalareissa huoltotehtävissä ja aina, kun töiltäni ehdin, saatan olla myös kiireapulaisena vastaanotossa. Kosmetologin töitä en kuitenkaan tee, olkoon ne vaimoni heiniä. Saunatilan vuokra-asioissa voit ottaa yhteyttä minuun.

Minua voi aina napata hihasta kiinni, autan mielelläni!"

Ota yhteyttä ›
Chilldayn tiimi

Milja Koivisto – kosmetologi hemmotteluhoitojen taitaja / pigmentoinnit

"Olen Chilldayn kosmetologi Milja. Olen valmistunut kosmetologiksi kiitettävin arvosanoin.

Olen työssäni tarkka, rauhallinen ja pyrin aina parhaaseen. Imen itseeni tietoa ja haluan oppia jatkuvasti uutta. Omaan vahvan työmoraalin ja minut löytää usein hääräilemästä Chilldaysta.

Tunnen Erjan alun perin jo vuosien takaa. Polkumme kohtasivat uudelleen, kun hain opintojeni työharjoitteluun Chilldayhin. Palaset loksahtivat paikoilleen ja solahdin mukaan hoitolan arkeen.

Minulle on tärkeää, että asiakkaillani on hyvä ja turvallinen olo sekä hoitolaan tullessa että täältä lähtiessä. Autan sinua mielelläni erilaisissa iho-ongelmissa tai jos haluat ihanaa rentoutusta! Minulta voi aina kysyä neuvoa. Jos en heti tiedä vastausta, lupaan ottaa selvää.

Tervetuloa hoitoihin!"

Ota yhteyttä ›
Chilldayn tiimi

Pinja – kosmetologi, hemmotteluhoitojen ja kuumakivihirerontojen taitaja

"Olen Pinja ja Chillday Spa:n uusin kasvo. Olen iloinen ja asiakaspalvelualtis nuori nainen. Olin työharjoittelussa Chilldayssa opiskellessani kosmetologiksi ja siitä Erja minut nappasikin tiimiinsä. Olen sujahtanut hoitolan arkeen hyvin ja minua tulet näkemään sekä keskustan että Yyterin hoitoloissa.

Pidän kovasti rentouttavista ja hyvää oloa tuottavista vartalohoidoista. Rauhallisen luonteeni vuoksi, saan luotua asiakkaalle rauhallisen ja kiireettömyyden ilmapiirin. Omaan myös hellät, mutta napakat kädet, joten rentoutuminen hoidoissani on taattu.

Teen mielelläni myös ripsienpidennyksiä ja -taivutuksia sekä kulmien laminointeja. Tähän olen kouluttautunut erillisellä koulutuksella kosmetologiopintojeni lisäksi.

Olen työssäni hyvin huolellinen ja tarkka sekä teen aina parhaani. Parasta työssäni ovat asiakaskohtaamiset ja tyytyväiset asiakkaat.

Tervetuloa hoitoihini!"

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Varaa aika