Meren Syleily - Selkä- ja hartiahieronta

Hoito vie sinut mielikuvamatkalle Välimereltä, Egyptin ja Intian kautta Kiinaan. Spa- vartalohoito kokonaisuus, joka ruokkii aistejasi antaa mahdollisuuden stressittömään hetkeen. Sinulle, joka olet mieltynyt itämaiseen kulttuuriin ja pidät mausteisista itämaisista tuoksuista. 

Hoito alkaa jalkojen hellimisellä Kleopatran maitokylvyssä, joka tuottaa mielihyvää, samalla kun myskin tuoksu rauhoittaa mieltäsi. Hoito jatkuu ylellisellä ja ravitsevalla kuorintavoiteella, jossa ruskea sokeri ja suola sekä välimeren eteeriset öljyt sekoittuvat toisiinsa. 
Intialainen vaihe avaa kehon lukkoja, jännitys tiloja ja hermostuneisuutta. Qi-balmilla tehdään avaavia liikkeitä kehon energia keskuksiin ylläpitämään ihon elinvoimaa ja poistamaan kehosta myrkkyjä. Hieronta jatkuu rauhoittavalla ja ravitsevalla hierontaöljyllä , mikä on pehmeä sekoitus eteerisiä öljyjä ja Intian lääkinnällisiä öljyjä. 

Matkasi neljän mantereen halki vie sinut viimeiseksi Kiinaan. Sinne sinut johdattaa stressi tiloja poistava silky smooth body wrap, ihana samettinen voidenaamio, missä yhdistyy hienostunut kukkaistuoksu iiristä, santelipuuta, jasminia ja valkoista myskiä. Sinut kääritään silkkilakanaan ja saat rauhoittua lämpöisen pedin syleilyssä. Hoidon jälkeen stressitilat ovat poissa ja puhkut uutta energiaa.

Hoidon kesto 105min /
135€

Kurvit Kuntoon - Keventävä Vartalohoito

Vartalohoito joka syväpuhdistaa, aktivoi voimakkaasti aineenvaihduntaa ja poistaa nesteitä kehosta. Hoito perustuu Mineralg Geeliin, jonka fucus- ja palmaria palmata levät jäntevöittävät verisuonia ja kiinteyttävät kudosta. Eteeriset öljyt laventeli ja piparminttu stimuloivat ja virkistävät, tuoden mukanaan ihanan raikkaan tuoksun. Levistä saadut mineraalit taas kosteuttavat ja pehmentävät ihosi.

Hoito aloitetaan kokovartalokuorinnalla, jonka jälkeen ihosi on ihanan pehmeä ja valmis vastaanottamaan Mineralg Geelin tehon. Nesteitä poistava ja aineenvaihduntaa aktivoiva geeli levitetään vartalollesi ja sinut kääritään lämpimästi. Lämmin hoitopeti ja kaunis, rauhallinen ympäristö vielä takaa sen, että voit rentoutua ja nauttia hoidostasi.

Erittäin hyvä hoito ennen vartalohoito sarjoja, Detox hoitona todella tehokas, kun yhdistetään vielä Activ juoma viikon ajaksi kotiin.

Hoidon Kesto 45 min./ 62 €

Spa hoito pori

​Integrative Slimming 

Vartalohoito

Keventävä vartalohoito

Polynesian Valkoiset hiekat - Polynesialainen Spa vartalohoito

Eksoottinen vartalohoito vie rentouttavalle matkalle Polynesian saarten valkoisille hiekkarannoille. Hoidon eri vaiheet ovat kuin pysähdyksiä saarien aistillisissa maisemissa.

Matka alkaa laguunin sinisellä porekylvyllä, joka hellii ja vie arjen kiireet mielestä. Kokovartalokuorinnan monoi öljy ravitsee ihoa samalla kun boraboran valkoinen hiekka sekä merisuola kuorivat ihoa, jättäen samalla samettisen pehmeyden. Kokovartalohieronnassa yhdistyy sekä käsillä tehtävä hieronta, että hiekkanyyteillä.  Lämpimät hiekkanyytit syvärentouttaa  ja niiden ääni tuo mieleen askeleet hiekkarannalla. Ylellinen hieronta päättyy hienostuneesti  kimaltelevan kuivaöljyn levitykseen.

Stressi, väsymys ja uupumus ovat historiaa kun antaudut Polynesialaisen vanhan tradition mukaiseen hemmotteluun ja annat arkisten murheiden kadota mielestä.

Hoidon Kesto 120min./ 155€

Merellinen lähdevesi antaa ihollesi uutta elinvoimaa, pehmeyttä ja syvä kosteutusta. Hoidossa tehdään koko vartalon kuorinta, näin saadaan iho pehmenemään ja vastaanottamaan merellisen lähdeveden teho. Vartalollesi levitetään täyteläinen villiruusunöljyä, kaakaota ja cupuacu voita sisältävä cream-balm, joka annetaan vaikuttaa lämmössä hetken. Tänä aikana tehdään rentouttava päänhieronta. Hoito päättyy taianomaiseen selkä/ niska hierontaan. Hoito on mahdollista saada myös pidemmällä koko vartalon hieronnalla. 

Hoidon kesto 70min /
93€
Koko vartalo hieronnalla kesto 90min /
115€

Vartalohoidot

Interactive slimming on täydellinen vartalohoito sinulle, joka etsit innovatiivista ja tehokasta keinoa vartalosi muokkaamiseen. Kroppa on uudelleen muotoiltu, kiinteämpi ja appelsiini-iho on vähentynyt.  Vaikkakin kyse on hoikistavasta hoidosta, hoito alkaa Spamaisella ainutlaatuisella ja hyvin miellyttävällä itselämpeävällä vaniljan tuoksuisella voidenaamiolla, joka syvälämmittää kehon ennen hierontaa ja kudoksen muokkaavaa käsittelyä.


Valmistavan naamion jälkeen valitut ongelma-alueet hierotaan/ muokataan keskittyen valittuun aiheeseen; joko kiinteytys tai selluliitin/ rasvan häivytys. Miellyttävä hieronta, tehokkaine liikkeineen saa aineenvaihdunnan aktivoitumaan ja hoidon ensitulos onkin havaittavissa heti hoidon jälkeen. Tehokas hoito, joka antaa nopeita tuloksia!


Hoito sopii erittäin hyvin laihdutuskuurin tueksi tai hoikistumisen jälkeen jälkihoidoksi, kun ihoa pitää saada kiinteytymään.
Hoidon Kesto
75 min/ 95

ChillDayn vartalohoidot edustavat Spa-hoitojen kärkeä. Ne ovat huolella valikoituja ja antavat sinulle mahdollisuuden kokea, että olet ainutlaatuinen ja ansaitset hetken täydellistä hemmottelua. Kaunis, tunnelmallinen hoitohuone lämmitettävine Spa peteineen takaa, että mieli ja keho lepää.

Spa hoitomme kuljettavat sinut aistimatkalle Polynesian saaren hiekkarannoille tai vaikkapa Jäämeren jylhiin maisemiin. Keho lepää kokovartalohieronnoissamme ja saat taas uutta energiaa päivääsi. Siluettia muokkaavat vartalohoidot tukevat laihdutuskuuria ja silottavat itsepintaista selluliitiä. Ennen juhlaa toimii turvotusta vähentävänä ja nesteitä poistavana hoitona ja saa näin ihosi hehkumaan. 

Hoitoa ennen voit nauttia infrapunasaunan/höyrysaunan hyvää tekevästä vaikutuksesta myös poreamme on mahdollisuus lisätä hoitoihin. Suosittelemme infrapunasaunan yhdistämistä siluettia muokkaaviin vartalohoitoihin, näin tehostat hoidon vaikutusta. Parihuoneemme mahdollistaa sen, että voit tulla kokemaan ChillDay elämyksen myös ystäväsi tai puolisosi kanssa yhdessä. Aistikas teejuoma hoidon lopussa ja olo on kuin uudesti syntynyt.

Meren Taika - Syväkosteuttava vartalohoito

Polynesialainen Spa vartalohoito

Vartalohoito Pori
Spa hoito pori


Kireytesi sulavat taitavissa käsissämme. Kehosi ja mielesi lepäävät. Hieronnassa käsitellään selkä, niska ja hartiat. Lievittää mm. Stressistä tai pääte työskentelystä johtuvaa jännitystä niskan ja hartioiden alueella.

Hoidon kesto 30min. /
44€
                      45min. /
64€

Suosittelemme yhdistämään hoitoon myös 30min infrapunasaunan. Infrapuna sauna mm. Vilkastuttaa verenkiertoa, kudosten toiminta aktivoituu, sekä lihas- ja nivelkivut helpottuvat.

Vartalohoito Pori

Mahtava Antarktis - Merveille Artique spa

Napapiirin ihmeet ovat lukuisat. Alueella on uskomaton vedenalainen kasvisto, jonka rikkauksien ansiosta ne kestävät arktisia olosuhteita. Näiden arktisten levien voima on saatu hyödynnettyä tämän vartalohoidon tuotteissa.

Hoidon aloittaa Islannin geisireistä  kuohuvia kuumavesilähteitä muistuttava höyrysauna. Hellittely jatkuu erityisellä kokovartalon kolmen suolan kuorinnalla, joka samalla mineralisoi ihoa. Kokovartalo hieronnassa lihasjännitteet ja stressi helpottavat, kun lämpimän hierontaöljyn kosketus yhdistyy lasinyyttien viileyteen. Hierontaliikkeet ovat sekä rentouttavia että syvällisempiä, jolloin lihasjännitys ja kiputilat helpottavat.

Koet rentouttavan aistimatkan lumen ja jään antarktikselle yhdistettynä kuumien lähteiden taikaan!

Hoidon Kesto 120 min./
145€

Indoceane itämainen vartalohoito

Merveille Artique spa vartalonhoito