ChillDay vuokraa monipuolista saunaosastoaan. Olit sitten järjestämässä syntymäpäiviä, polttareita, tyky-päivää, pikkujouluja tai haluat muuten vain viettää chilliä päivää ystäviesi kanssa. Tarjoaa Chilldayn saunaosasto puitteet vaativampaankin makuun.

Tilat ovat vuokrattavissa maanantaista torstaihin klo 18.00 eteenpäin klo 24.00 asti. Perjantaina ja lauantaina klo 17.00 klo 24.00 asti. Päivisin voit vuokrata tiloja tunti hinnalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, joko yhteydenotto kaavakkeella, sähköpostilla tai soittamalla. Saunan voit varata myös nettiajanvarauksesta


Tervetuloa viihtymään vieraanamme!​​​​​​Saunatilat PORIN YTIMESSÄ​

KOKOUSTILA

Chillday kokoustilan vuokraus mahdollista yleensä sauna- ja kylpyläpalveluiden yhteydessä. Kannattaa kuitenkin tiedustella, mikäli muiden tilojen varaukset sallivat kokoustilan käytön on vuokraaminen mahdollista.

Saunatila pori

10 hengen sauna
Max. 30 henkilön tilaisuudet
2 kpl 7 hengen porealtaita
Ruokailu tilattavissa lisäpalveluna (pyydä menu)

Pyyhkeet vuokrattavissa lisäpalveluna 2,5€/kpl
Omat juomat sallittu
65" Televisio

32" Televisio
Sonos äänentoisto
Lisäpalveluna hoidot ja Kauneus sauna (katso kohta ryhmät)
Kokoustilat 16 henkilölle

Kahvinkeitin

​Jääkaappi

Madboy Karaokelaitteet

Hiustenkuivain 2kpl

​​​ChillDayn tilavuokraus pähkinänkuoressa:
Saunatila

Hinnasto Sauna

(sis. kokoustilan)

Maanantai-Torstai

Päivisin klo 17.00 asti alkaen       75 €/ h 

(min. vuokraus aika 2h)
Koko ilta klo 18.00-24.00 alkaen  360 €


Perjantai

Päivisin klo 16.00 asti alkaen       75 €/ h

( min. vuokraus aika 2h)
Koko ilta klo 17.00-24.00 alkaen  
480 €

Lauantai

Päivisin klo 15.00 asti alkaen       75 €/ h

( min. vuokraus aika 2h)
Koko ilta klo 16.00-24.00 alkaen 
530 €

Sunnnuntai

Päivisin ja iltaisin alkaen               75 €/ h

( min. vuokraus aika 2h)


 Pyyhe vuokra                               2,50 €/ kpl

Tilat
Saunaosastolla voi nauttia tunnelmallisen ja tilavan saunan lempeistä löylyistä, lauteille mahtuu kerralla noin kymmenen henkeä. Saunasta on näkymä porealtaille (2 kpl), joiden rentouttaviin poreisiin mahtuu kerralla jopa 14 henkeä.

Saunatiloissa on runsaasti mukavia ja viihtyisiä alueita seurustelulle ja mukavalle yhdessäololle. Käytössä on myös viihtyisä kokoustila, jossa voi pitää palaverin, ennenkuin siirtyy nauttimaan saunan lämmöstä ja porealtaiden rentoutuksesta. Myöhemmin kokoustilan pöydän ympärille on mukava kokoontua syömään ja istumaan iltaa. Kokoustilaan menee kerralla noin 16 henkilöä ja yhteensä saunatiloihimme mahtuu kolmekymmentä. Lisäpalvelut

Kun tulette saunalle, on kaikki ryhmien hoito vaihtoehdot käytettävissänne. Nämä palvelut saatavilla vain ennakkotilauksesta. Tutustu tarjontaamme ryhmille osiossa.

Voit tilata kauttamme herkullista ruokaa valmiista menustamme (toimitamme menun pyydettäessä). Maukkaat ruoat toimittaa laadusta tunnettu yhteistyökumppanimme. Emme toimita alkoholia, mutta omat juomat ovat sallittuja!


Ota yhteyttä ja kysy lisää, joko yhteydenotto kaavakkeella, sähköpostilla tai soittamalla. Lisäpalveluita saatavilla vain ottamalla yhteyttä meihin!