ChillDay vastaanottaa mielellään erilaisia ja erikokoisia ryhmiä. Työyhteisöt, kaveriseurueet ja polttariporukat saavat upean, kauniin ja rentouttavan miljöön chillin päivän vietolle! Ideaalikoko ryhmälle on 4-8 henkeä, jotta odotusajat eivät tulisi liian pitkiksi. Isommatkin ryhmät ovat mahdollisia, kun räätälöidään sopiva kokonaisuus!

Hoidot valitaan ryhmille rakennetuista hoitovaihtoehdoista. Hoidot ovat pituudeltaan 30 tai 60 minuutin mittaisia. Ryhmäkoosta riippuen hoitoja voidaan valita myös palvelu osiostamme, mutta kuitenkn niin, että hoitoajat eivät ylitä 60 minuuttia.

Ryhmille tarjoamme viihtyisät lounge tilamme, johon voit tilata kauttamme ruokailua (lähetämme menun pyydettäessä). Ryhmähoidoissa suosittelemme upean saunaosastomme vuokrausta.

Saunaosastomme sisältää:
- hulppeat poreammeet
- infrapuna- ja höyrysauna 
- kymmenen hengen tunnelmallinen sauna.

Kaikki tämä viihdyttää muuta seuruetta sillä aikaa, kun toiset nauttivat hoidoissa. Iltanne voi jatkua saunaosastollamme jopa iltamyöhään asti, vaikka omista juomista nauttien.

Vaihtoehtona tarjoamme saunan vuokranneille ryhmille myös ihanaa Kauneus saunaa. Upea ja hauska tapa viettää aikaa hyvien ystävien kanssa. Tällöin saunalla teitä odottaa luxus hoitotuotteet ohjeineen, kaikki laitettuna valmiiksi nautintoa varten. Vaihtoehtoja hoitotuotteista löytyy sekä kasvoille että vartalolle.

Kysy lisää yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla!

Vaihtoehdot Kauneus saunaan:


1. Sutjakka Figuuri, Thalgon Mineralg Gel syväpuhdistava ja nesteitä poistava  levägeelinaamio vartalolle sekä thalgon vartalokuorinta ja vartalovoide.

HINTA 25 €/ henkilö
2. Kurvit Kuntoon, Thalgon Mineralg Gel Paste, muotoilee vartalon ääriviivoja, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä thalgon vartalokuorinta ja vartalovoide.

HINTA 35 €/ henkilö
3. Luxusta kasvoille, Guinotin bioxygene puhdistusvaahto, kosteuttava kasvovesi, kuorinta ja yksittäispakattu kiinteyttävä tai kirkastava hoitonaamio. 

HINTA 23 €/ henkilö
4. Meren Lähde hoitoa kasvoille, Thalgon puhdistusmaito, kasvovesi, kuorinta ja kosteuttava Source Marine kasvonaamio. 

HINTA 12 €/ henkilö


Ryhmille

Ryhmien hoito vaihtoehdot


Valitse yksi alla olevista vaihtoehdoista, hoito ajat vaihtelee hoidosta riippuen 30min-60min.


1. Chillday Lumo Kasvohoito (sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, kasvo,- hartia- ja decoltee hieronnan sekä naamion) 60min.

HINTA 79 €/ henkilö
2. Chillday Nail Fresh Up 

(sis. kynsien- ja kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen ja käsivoiteen) 30min.

HINTA 39 €/ henkilö
3. Chillday Rentouttava selkähieronta 30min.

HINTA 39 €/ henkilö
4. Chillday Upea Olo Spavartalohoito 

(sis. vartalon kuorinnan ja hieronnan)  60min.

HINTA 79 €henkilö

5. Chillday Kauniit jalat jalkahoito (sis. kovettumien poiston erikoisraspilla, kynsien-ja kynsinauhojen siistimisen, vaihtoehtoisesti kynsien lakkauksen tai jalkahieronnan) 60min.

​HINTA 65 €/ henkilö