Vartalohoidot

KASVOHOIDOT

ChillDay tarjoaa asiakkailleen huolella valikoituja korkealuokkaisia kasvohoitoja. Hoidot tarjoavat niin ratkaisuja monenlaisiin iho-ongelmiin kuin luovat ylellisen rentoutumishetken arjen kiireen keskelle.  

Valikoimissamme on alan huippu brändit, joiden tuloksista on kiistatonta näyttöä. Meiltä löytyy kattava hoitovalikoima, joka on yhdistelmä medikaalisen puolen hoitoja ja ihanaa hemmottelua.

Hoitotuolissamme mieli lepää ja iho saa jälleen uutta elinvoimaa, hehkua ja nuorekkuutta. Kasvohieronnoissamme hemmottelu on taattu. Hoidamme sinua varmoin ottein ja hoitavin käsin.

ChilDaysta saat paljon muutakin. Täältä löydät niin ripsien pidennykset kuin vartalon sokeroinnitkin makeaan karvanpoistoon.

Olemme kiinnittäneet huomiota valitessamme palveluita niin, että tarjonta olisi mahdollisimman monipuolista ja voisit samankaton alta saada lähes kaiken mitä tarvitset ja tietenkin vankalla ammattitaidolla tehtynä!

Näillä palveluilla saat olosi tuntemaan upeaksi ja mikä parasta helpottamaan arkeasi!

Kasvohoidot

Hoitopaketit

Käsihoidot

Jalkahoidot

Chillday on koonnut ihania hemmottelu/ hoitopaketteja ottaen huomioon morsiamet ja odattavat äiditkin. Hoitopaketeista löytyy niin pariskunnille, ystävyksille ja äiti tytär päivää viettäville upeita hoitokokonaisuuksia, joissa mieli ja keho lepää upeassa miljöössämme. Hoito paketteihin on mahdollisuus yhdistää myös höyrysauna/infrapunasauna pienellä lisähinnalla, joihinkin paketteihin se kuuluukin jo automaattisesti.

Aina voimme räätälöide paketin myös parhaiten teidän tarpeitanne ajatellen! Otathan yhteyttä yhteydenottokaavakkeella tai sähköpostilla.

ChillDayn vartalohoidot edustavat Spa-hoitojen kärkeä. Ne ovat huolella valikoituja ja antavat sinulle mahdollisuuden kokea, että olet ainutlaatuinen ja ansaitset hetken täydellistä hemmottelua. Kaunis, tunnelmallinen hoitohuone lämmitettävine Spa peteineen takaa, että mieli ja keho lepää.

Hoidot kuljettavat sinut aistimatkalle Polynesian saaren hiekkarannoille tai vaikkapa Jäämeren jylhiin maisemiin. Keho lepää kokovartalohieronnoissamme ja saat taas uutta energiaa päivääsi. Siluettia muokkaavat hoidot tuovat itsevarmuutta ennen juhlaa ja saavat kehosi näyttämään kauniilta vaikka suurta päivääsi varten.

Hoitoa ennen voit nauttia infrapunasaunan/höyrykaapin hyvää tekevästä vaikutuksesta. Parihuoneemme mahdollistaa sen, että voit tulla kokemaan ChillDay elämyksen myös ystäväsi tai puolisosi kanssa yhdessä. Aistikas teejuoma hoidon lopussa ja olo on kuin uudesti syntynyt.

ChillDay ei ole unohtanut myöskään jalkoja. Ovathan jalkojemme hyvinvointi tärkeä osa terveydenhoitoa. Kauniit hoidetut jalat saavat tuntemaan olosi upeaksi.

Jalkahoidoista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Luxus hoito kuorintoineen, naamioineen ja hierontoineen tuovat ylellisyyttä. Kestolakkauksella luodaan upeat kynnet pitkäksi aikaa. Raskaat ja väsyneet jalat saavat kevyen hyvän olon tunteen, kun nesteet on saatu liikkeelle.

ChillDayn jalkahoidot ovat tarkkaan suunniteltuja pieniä yksityiskohtia myöten, jotta sinä voit vain tulla ja nauttia! Me huolehdimme sinusta!


Meille myös miehet ovat enemmän kuin Tervetulleita! Miehen iho tarvitsee hoitoa siinä kuin naisenkin iho. Irtiotto arjesta tekee hyvää Supermiehellekin. Kokosimme tähän osioon hoitoja, mitkä sopivat loistavasti miehille. Toki kaikki hoidot mitä Chilldaystä löytyy ovat miehille myös suunnattuja.

On hoitoja ihon peruskunnon ylläpitoon ja erityisesti miehiselle iholle suunniteltu kiinteyttävä elvyttävä kasvohoito, unohtamatta rentoutusta. Valikoimissa myös jalkahoidot ja käsihoidot. Spahieronta upeassa miljöössä, vaikka kesken päivän, saa kehon ja mielen virkoamaan! 


Muut palvelut

ChillDay tarjoaa myös silkinpehmeitä käsiä. Kertovathan kädet kantajastaan paljon. Käsistä voidaan arvioida ihmisen ikää ja tai jopa terveyttä.

Hyvin hoidetut kädet ja kauniit kynnet antavat itsevarmuutta ja hyvää oloa.

Meiltä löytyy hyvin hoidollisia ja rentouttavia käsihoitoja, kun haluat nauttia pitkänkaavan mukaan tai nopeampaan siistimiseen tarkoitettuja manikyyrejä.

Ja sokerina pohjalla vielä kestolakkaus kynsiin ja vau, olet valmis baanalle.

Chillday miehet