Led-valo Kasvohoito

Radiofrekvenssi hoito lisää kollageenin muodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pinta kapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymi toiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat. Jo yhdellä hoito kerralla saadaan tuloksia, mutta parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa. Hoidon välittömänä vaikutuksena kollageeni säikeet supistuvat ja iho napakoituu. Sarjahoidoilla saadaan fibroblasti-solujen toiminta aktivoitumaan, jolloin kollageenin muodostus lisääntyy ja iho kiinteytyy.
Radiofrekvenssi kasvohoidot


Anti-Ageing Activator

Hoito keskittyy taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Hoidossa tehdään hellävarainen ultraäänikuorinta, jolloin saadaan kuollut iho solukko pois ja hoitoaineet imeytymään paremmin sekä iho hehkuvaksi. Tämän jälkeen tehdään ihoa voimakkaasti aktivoiva ja kiinteyttävä Radiofrekvenssi. Hoidon jälkeen ihosi on täyteläinen ja kiinteä sekä hehkuu uutta elinvoimaa. 

Laitehoito 60min/
120€
Laitehoito + naamio 75min / 
135€ 

Wrinkle Corrector- Radiofrekvenssi ja Fibrolyysi Kasvohoito 

Ihon juonteita ja epätasaisuuksia silottava kasvohoito uusimmilla huippu laite tekniikoilla häivyttää ikääntymisen merkkejä iholta. Hoito aloitetaan ultraääni kuorinnalla, jolloin saadaan kuollut iho solukko pois ja hoitoaineet imeytymään paremmin sekä iho hehkuvaksi. Radiofrekvenssi aktivoi ja kiinteyttää kudosta ja patentoidulla sekventaalisella ultraäänellä stimuloidaan solutoimintaa, rikotaan jäykistynyttä kollageeniä ja aktivoidaan elastaanin tuotantoa.

Hoidon jälkeen ihosi on täyteläinen, kiinteä, ihosi silenee ja hehkuu uutta elinvoimaa. 

Laitehoito 60min /
130€ 
Laitehoito + naamio 75min /
145€ 

Radiofrekvenssi yhdistettynä muihin kasvohoitoihin 20min / 
40€ 

Merkittävät parannukset

heti ensimmäisen hoidon jälkeen:

iho kiinteämpi ja tasaisempi
Iho näyttää terveemmältä ja säteilevämmältä
Ihon väri tasoittuu


Pidemmän aikavälin vaikutukset:

(Optimaaliset tulokset näkyvät noin 8kk jälkeen)

iho uusiutuu ja epidermis vahvistuu
Ihon kosteuden sitomiskyky paranee
Iho vauriot paranevat
Kollageeni tuotanto aktivoituu
Iho muodostaa lisää elastiiniä sekä hyaluronihappoa

Led-valohoito on turvallista, ihoa luonnollisesti uudistavaa ja kivutonta. Sillä voidaan hoitaa aknea, rosaceaa, juonteita, ihon punoitusta, valovaurioita ja nopeuttaa ihon paranemista erilaisten toimenpiteiden jälkeen. Led valo parantaa myös hoidetun alueen verenkiertoa antaen iholle elinvoimaisuutta ja hehkua. Myös kollageenin ja elastaanin uudismuodostuminen aktivoituu. Hoidossa käytetään sekä sinistä -että punaista valoa.


LED hoitoja suositellaan sarjahoitona, jolloin ne tehdään 1-2 kertaa viikossa noin 8 kertaa.


Led valo hoito 30 min./ 62 €


Kasvohoidon yhteydessä 20 min./ 29 €

pHformula on farmakosmeettinen ihonhoitosarja, jonka innovatiiviset pinnoitusprosessit eheyttävät ihoa ja korjaavat sen toimintahäiriöitä. Tuotevalikoima tarjoaa ihoasiantuntijoille mahdollisuuden suunnitella monipuolisia hoitokokonaisuuksia asiakkaan tarpeisiin ja odotuksiin. Hoitojen vaikutus perustuu tunnettujen happojen optimaaliseen voimakkuuteen sekä yhdisteltävyyteen; näitä ominaisuuksia yhdistelemällä on pystytty muodostamaan tehokas, voimakas ja tuloksellinen hoitomuoto minimoimalla samanaikaisesti ihon ärsytystilat.


pHformula on ensimmäinen hoitolasarja,  joka on yhdistänyt ainutlaatuisella, innovatiivisella tavalla kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja.


Sivuja päivitetään!!! Enemmän tietoa uusista hoidoista tulossa lähiaikoina!!


Mikä on HydraFacial?


HydraFacial on markkinoiden edistyksellisin, patentoitu ihonhoitomenetelmä.
Se on ainoa menetelmä, jossa yhdistyvät ihonpuhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys sekä ihoa kosteuttavien ja suojaavien tehoaineiden imeytys.
Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kuollut ihosolukko, lika sekä haitalliset mikrobit erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja ampullien avulla.


Minkälaiselle ihotyypille HydraFacial sopii?


HydraFacial sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle tai kuivalle iholle. Palaneelle, ekseema- ja psoriasispotilaille hoitoa ei kuitenkaan suositella.

Minkälaisia iho-ongelmia HydraFacialilla voidaan hoitaa?


 • Auringon aiheuttamat ihomuutokset; ihon värimuutokset/ epätasainen ihonväri

 • Hienot juonteet ja rypyt

 •  Kuiva iho 
 • Ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puute
 • Rasvainen iho ja akneiho
 • Tukkeutuneet ja suurentuneet ihohuokoset


Milloin HydraFacial-hoitoa ei suositella tehtäväksi?


 • Hoitoa ei suositella raskaana oleville

 • Hoitoa ei tehdä myöskään asiakkaille, joilla on viimeisen 6 kk sisällä ollut aknelääkitys (Isotretinoin, Accutane, Roaccutan tms.) 

 • 2 viikon sisällä tehty karvanpoistoja, happokuorintoja tai voimakkaita A-vitamiinihoitoja
 • iho on palanut auringossa.
 • Täyteainehoidot; Botox 5 vuorokautta, Hyaluroni pistokset 2 viikkoaHydraFacial Signature- kosteuttava kasvohoito     102€


ihon perukuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial- kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.HydraFacial Clarifying - syväpuhdistava kasvohoito     142€


Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal happokuorinta. Hoitoa voidaan täydentää myös LED-valoilla.


HydaFacial Age Refinement - kiinteyttävä kasvohoito     163€


Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal happokuorintaa, Demabuilder paptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E- vitamiinia sisältäviä HydraFacial tehotuotteita. 

Hoitoa voidaan täydentää myös LED-valoilla.


HydraFacial Radiance -värihäiriöitä tasoittava kasvohoito     163€


Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdää ihopuhdistuksen, happokuorinan, fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidattiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille iho alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormooniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentään värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä eroon värihäiriöistä kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi. Hoitoa voidaan täydentää myös LED-valoilla.


HydraFacial Platinum -kasvohoito      199€    


Koe kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus! Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan , huokosten tyhjennyksen, sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoito tehdään kasvojen ja decolleten iholle. Hoitoa täydennetään LED-valoilla.


HydraFacial Signature -hoito selälle     102€ + GlySal 40€​​​​

Ultraääni Ihonpuhdistus

​HYDRAFACIAL Kasvohoidot

Radiofrekvenssi Hoidot

Happokuorinta Pori


Reviderm on dermakosmeettisten hoitojen maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Vuosikymmenien ajan mikroneulausta on pidetty anti-age hoitojen ja näkyvien iho-ongelmien salaisena aseena. Ilman neulauksen tehoa on vaikea saada näkyviä tuloksia aikaan.


Mikroneulaus aktivoi ihosi luonnollisen kauneuden. Neulauksessa käytetään apuna kehon omaa paranemismekanismia, jonka tuloksena on tasainen ja nuoreekkaamman näköinen iho. Mikrohienot steriilit neulat läpäisevät ihon muodostaen pieniä mikrokanavia ihoon, jotka saavat aikaan ihon uusiutumisprosessin.


Täysin uudenlainen ja tarkkaan suunniteltu järjestys asettaa neulat 10 neulan riviin mikä takaa erittäin tarkan ihon läpäisyn. Siitä syystä käsittely on kivutonta ja miellyttävää. Neulojen pituutta voidaan säädellä mikä mahdollistaa eri ihoalueiden täsmällisen hoidon.


Mikroneulaushoito sopii erityisen hyvin juonteille, silmien-ja huultenympärysjuonteille, kiinteyden puutteesta kärsivälle iholle, rasvoittuvalle iholle sekä akne,-leikkais,- ja raskausarville.

UUTUUS!!

pHformula -ihonhoitosarja

Ultraääni Kasvohoidot

Hydrafacial Pori

Reviderm

Mikroneulaus

Ultraääni kasvohoito Pori

Ultraääni käsittely sopii moniin ihon tarpeisiin. Elvyttää ja kiinteyttää väsynyttä ja stressaantunutta ihoa. Saa ihokudoksen rentoutumaan ja puhdistumaan. Kollageenin ja elastaanin tuotanto tehostuu verenkierron ja solujen aineenvaihdunnan virkistyessä. Ultraääniaallot tehostavat myös vaikuttavien aineiden imeytymistä syvemmälle ihoon tehostaen samalla solujen vastaanottokykyä. Kasvot saavat uutta elinvoimaa ja kirkastuvat silminnähden.

Ultraääni Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraääni hoidon ja naamion.

60min /
85€ + kasvohieronta 15min / 18€


Hydration Corrector - Ihon kosteus tasapainoa korjaava ultraääni kasvohoito

Tämä hoito tasapainottaa kosteusköyhän ihon, kirkastaa ihoa, rauhoittaa epämukavaa tunnetta ihossa sekä vie kiristävän tunteen iholta. Ihostasi tulee pehmeä ja hyvinvoiva. Hoidossa tehdään hellävarainen kaksoiskuorinta ultraäänellä, sekä käytetään patentoitua sekventaalista ultraääntä lymfan aktivointiin. Sekventaalisella ultraäänellä imeytetään myös aktiiviaineet syvälle ihoon sekä stimuloidaan solu toimintaa. Ihostasi tulee ensihoidosta lähtien heleä, pehmeä sekä upean tuntuinen.

Laitehoito 60min /
95€
Laitehoito + kosteuttava naamio 75min /
110€

Source Marine Kasvohoito + hydration corrector laitehoito yhdistelmä hoitona 120min /
135€


REVIDERM SkinNeedler hoito (n.60min.)

(sis. alkupuhdistuksen, entzyymikuorinnan, tehoseerumin+mikroneulauksen, silver detoxifying naamion).

Hoitokerrat räätälöidään aina yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan . Pitkävaikutteisten tulosten saamiseksi olisi kuitenkin suotavaa käydä REVIDERM SkinNeedler mikroneulauksessa kuuden kerran sarjahoitona kahden viikon välein.


Kasvot ja kaulan alue

Sarjan ensimmäinen hoitokerta /230€ + Decollten hoito 20€

( sis. Post Needling-jälkihoito tuotteet kotiin, josta riittää käytettäväksi 6 kerran sarjahoitoon)


Hoitokerrat 2-6 / 160 € + Decollten hoito 20 €

2 in 1 kuorinta. Ultranopea mekaaninen värähtely saa aikaan puhdistus nesteen mikronisaation ja näin ihon puhdistuksen. Mikronisaatio irrottaa kuollutta ihosolukkoa, talia ja epäpuhtauksia. 

Purity Reviver- Ihonpuhdistus kasvohoito ultraääni teknologiaa käyttäen

Tämä hoito puhdistaa ja tasapainottaa ihon toimintoja syvältä. Hoidossa tehdään hellävarainen kaksoiskuorinta ultraäänellä sekä käytetään sekventaalista ultraääntä lymfan aktivointiin. Teemme tarvittaessa myös mekaanisen puhdistuksen. Ihosta tulee näkyvästi kirkkaampi ja eloisampi.

Sisältää myös puhdistavan tai kosteuttavan naamion ihon tarpeen mukaan.
75min / 
89€ 

Ennen mikroneulausta tulee 

välttää seuraavia aikavälejä:

Isotretioni kuuri / 6kk
A-vitamiinia (retinoli) tai C-vitamiinia (L-askorbiinihappo) sisältävät tuotteet
hoidettavalla alueella / 2 viikkoa
laser hoito / 3-6 viikkoa
tuoreet leikkaushaavat / 3-6 viikkoa
kasvojenkohotus / 6 viikkoa
täyteainehoidot / 6 viikkoa
botox hoidot / 1 viikko


Muuta huomioitavaa:

jos sinulla on taipumusta herppekseen hoidettavalla alueella olisi suotavaa käyttää estolääkitystä viikkoa ennen mikroneulaushoitoa.