Nail Fresh Up

Tässä hoidossa kätesi saavat perusteellisen käsihoidon yhdistettynä ihanaan spa hetkeen. Täysin uudistuneet silkin pehmeät kädet, unohtamatta rentoutusta.

Hoidossa siistitään ja hoidetaan kynnet- ja kynsinauhat, kätesi kuoritaan kyynärpäihin asti ja levitetään kosteuttava naamio. Kuivatkin kädet voivat jälleen paremmin. Lopuksi tehdään 15 minuutin hieronta. Hoitoon sisältyy myös kynsien lakkaus.
Hoidon kesto 90 min./
99 €

Jos haluat, että lakkaus tehdään kestolakalla, varaa 25 € arvoinen lisuke, hoito pitenee tällöin 15 minuutilla. 

Peruskäsihoito, missä kätesi kaunistuvat huomattavasti. Sisältää pehmittävän kylvyn, kynsien -ja kynsinauhojen siistimisen ja hoidon sekä kynsien lakkauksen.

Hoidon kesto 60min./ 70€

Jos haluat, että lakkaus tehdäänkestolakalla, valitse 25€ arvoinen lisuke. Hoito aika pitenee tällöin 15 minuuttia.

Kestolakkaus mahdollistaa huolitellut, upeat ja kauniit kynnet pitkäksi aikaa. Lakkaus ei vaurioita omaa luonnon kynttäsi, koska siinä ei karhenneta eikä ohenneta kynttä voimakkaasti.

Lakkaus kestää jopa useita viikkoja, tämä on kuitenkin yksilöllistä ja siihen vaikuttaa millaiselle kulutukselle kynnet ja kädet joutuvat.

Kestolakkaus sopii kaikille, ja etenkin niille, joiden kädet ovat työnkuvan vuoksi paljon näkyvillä!

Hoidon kesto 60 min./59 €Sis. Kynsien -ja kynsinauhojen siistimisen.


Vanhojen lakkausten poisto 15min./15€

Nopea ja tehokas käsien ihoa pehmittävä hoito, myös anti-age hoitoa kaipaaville käsille. Sisältää ihon kuorinnan, kynsien siistimisen, ihon kosteutuksen ja rentouttavan hieronnan. Hoito ei sisälly kynsien lakkausta.

Hoidon kesto 45 min./ 55 €

Kauniit Kädet

ChillDay tarjoaa myös silkinpehmeitä käsiä. Kertovathan kädet kantajastaan paljon. Käsistä voidaan arvioida ihmisen ikää ja tai jopa terveyttä.

Hyvin hoidetut kädet ja kauniit kynnet antavat itsevarmuutta ja hyvää oloa. Meiltä löytyy hyvin hoidollisia ja rentouttavia käsihoitoja, kun haluat nauttia pitkänkaavan mukaan tai nopeampaan siistimiseen tarkoitettuja manikyyrejä. Ja sokerina pohjalla vielä kestolakkaus kynsiin ja vau, olet valmis baanalle.

Käsihoidot

Medi Kädet

Valmiiksi hyväkuntoisten käsien pika kaunistus. Sisältää kynsien- ja kynsinauhojen siistimisen ja lakkauksen.

Hoidon kesto 30 min./39 €

Luxus Spa - Käsihoito

Kestolakkaus