Kevyet Jalat

Perusteellinen jalkahoito, kun jalkasi kaipaavat teho käsittelyn. Sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston veitsellä ja raspauksen. Kynsien- ja kynsinauhojen siistimisen sekä varpaankynsien lakkauksen. Hoito sisältää jalkojen kunnosta riippuen myös hieronnan.
Hoidon kesto 90min./ 
85 €


Jos haluat, että lakkaus tehdäänkestolakalla, valitse 25 € arvoinen lisuke. Hoito pitenee tällöin 15 minuutilla. 

Wanhanajan Jalkahoito

Jalkahoidot

Seisoma työtä tekevälle ja raskaista jaloista kärsiville loistava jalkahoito. Jalat näyttävät kauniilta, turvotus on laskenut ja olo on upea.

Perusteellinen jalkahoito, missä myös nesteet poistuvat. Sisältää kovettumien poiston, kynsien -ja kynsinauhojen siistimisen sekä Mineralg geeli naamion aktivoimaan nesteiden poistumista.
Hoito sisältää myös varpaankynsien lakkauksen.
Hoidon kesto 90 min./
105 €

Jos haluat, että lakkaus tehdäänkestolakalla, valitse 25 € arvoinen lisuke. Hoito pitenee tällöin 15 minuutilla.

Huolettomat, kauniit ja upeat kynnet. Kestolakkauksella eli geelilakkauksella saat kestävän lakkauksen pitkäksi aikaa. Pysyvyys on yksilöllistä, siihen vaikuttaa millaisen hankauksen kohteeksi kynnet joutuvat. Usein kuitenkin lakkaus pysyy kauniina viikkoja.


Kestolakkaus ei vaurioita kynsiäsi, vaan se tehdään luonnon kynttä kunnioittaen. Kynsiäsi ei karhenneta eikä ohenneta voimakkaasti. Niin upea juttu kesäksi, matkoille tai kun vaan haluat näyttää hyvältä ja huolitellulta.


Hoidon kesto 50 min./59 €

Sisältää kynsien -ja kynsinauhojen siistimisen.

Luxus Spa Jalkahoito

Kestolakkaus

Tässä jalkahoidossa jalkasi saavat täysin uuden upean ilmeen. Sisältää perusteellisen jalkahoidon yhdistettynä todella rentouttavaan spa hoito hetkeen.

Sisältää kovettumien poiston veitsellä ja raspauksen, kynsien- ja kynsinauhojen siistimisen, kuorinnan -ja naamion polviin asti sekä pitkän 15min. rentouttavan hieronnan jaloille. Sisältää myös varpaankynsien lakkauksen

Hoidon kesto 120 min./ 125 €


Jos haluat, että lakkaus tehdäänkestolakalla, valitse 25€ arvoinen lisuke. Hoito pitenee tällöin 15 minuutilla.

ChillDay ei ole unohtanut myöskään jalkoja. Ovathan jalkojemme hyvinvointi tärkeä osa terveydenhoitoa. Kauniit hoidetut jalat saavat tuntemaan olosi upeaksi.

Jalkahoidoista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Luxus hoito kuorintoineen, naamioineen ja hierontoineen tuovat ylellisyyttä. Kestolakkauksella luodaan upeat kynnet pitkäksi aikaa. Raskaat ja väsyneet jalat saavat kevyen hyvän olon tunteen, kun nesteet on saatu liikkeelle.

ChillDayn jalkahoidot ovat tarkkaan suunniteltuja pieniä yksityiskohtia myöten, jotta sinä voit vain tulla ja nauttia! Me huolehdimme sinusta!