Chilldaysta löytyy 2kpl kahden hengen infrapuna- ja höyrysaunan yhdistelmä kaappia. Ylelliset kaappimme tarjoaa teille täydellisen rentoutumisen terveyshyötyineen.

Infrapunasaunan teho perustuu kehoa syvältä lämmittävään vaikutukseen. Se on niin sanottua syvälämpöä, jota esiintyy auringon lämpösäteilyssä. Myös kehomme tuottaa vastaavaa lämpöä esimerkiksi urheilusuorituksen jälkeen.

Infrapunasaunassa saunominen lisää kudosten toimintaa, tehostaa verenkiertoa, parantaa elimistön toimintoja, lievittää kipua sekä nopeuttaa vammojen paranemista. Se edesauttaa myös ihosairauksien kuten psoriasiksen paranemista. Kohonnut aineenvaihdunnan taso polttaa kaloreita kun keho hikoilee, tämä edistää rasvan palamista. Infrapunasauna auttaa poistamaan myös selluliittia ja lisäämään ihon kimmoisuutta. 30 minuuttia infrapunasaunassa polttaa samanverran kaloreita kuin 10km juoksu. Syvälämpösäteet menevät kehoon noin 4-5cm syvyyteen. Verrattanu tavalliseen saunaan infrapunalämpö tuottaa 2-3 kertaa enemmän hikeä.

Infrapunasauna lyhyesti:

Kuluttaa kaloreita

Parantaa aineenvaihduntaa

Auttaa lihasten palautumista urheilusuorituksen jälkeen

Puhdistaa ja kaunistaa ihoa

Tehostaa verenkiertoa

Helpottaa lihas-ja nivelkipuja

Vähentää flunssan oireita

Vähentää selluliittia

Lämmittää käsiä ja jalkoja ( etenkin ihmiset joilla huono ääreisverenkierto)

Parantaa lihasten hapenottokykyä


30 min./ 24€henkilöltä ja 2 henkilöä yhdessä 34 €

5 kerran sarjakortti 100 €henkilöltä ja 2 henkilöä yhdessä 180 €

10 kerran sarjakortti 170 €henkilöltä ja 2 henkilöä yhdessä 260 €

(Hintoihin sisältyy kylpytakit ja kylpypyyhkeet.)

INFRAPUNA - JA HÖYRYSAUNA