Chillday Pori
Chillday

Age Summum                    

Hydradermie Superior

Kauneustavoite: Palauttaa ihon soluihin energiaa luoden kauniin, kosteutuneen ja säteilevän ihon.

Monipuolinen kasvohoito, jonka voima on Hydraderm Cellular Energy-laitteella tehtävissä hoito-osuuksissa. Se uudistaa ihoa aktivoimalla solutoimintaa ja tehostaa hoitoaineiden imeytymistä ihoon. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan yksilöllisesti ihon tarpeen mukaan.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, höyrykuorinnan, erikoishoitogeelin syväimeytyksen, happiterapian, hieronnan, naamion ja loppuvoiteen.

-Hydradermie Youth kasvohoito 
 90 min. /
117 €

Eye logic Silmän-

ympäryshoito                   

KASVOHOIDOT

Kauneustavoite: Sileä, hehkuva ja napakka iho.

Upea tehohoito ikääntymisen merkkeihin, erityisesti rypyille ja juonteille. Hoito silottaa tehokkaasti, tekee ihosta tasaisemman ja kirkkaamman sävyisen sekä napakan tuntuisen. Puhdas C-vitamiini toimii iholla voimakkaana antioksidanttina tehden ihosta välittömästi heleämmän. Hoidon kauneussalaisuuksia ovat anti-ageing hieronta ja ainutlaatuinen Pro-Collagen-naamio, jonka jälkeen ihosi hehkuu uutta elinvoimaa.
- Hoito sisältää alkupuhdistuksen, erikoiskuorinnan, C-vitamiini seerumin, anti-ageing hieronnan ja seeruminaamion ja loppuvoiteen.

Kesto 75min./105 €

Hydra Peeling

KASVOHOIDOT

Kauneustavoite: Kevyt ja sädehtivä katse

Silmänympärysiho on ohut ja herkkä ja siksi se vaatii erikoishuomiota. Eye-Logic hoito on kehitetty vähentämään turvotusta, tummia silmänympäryksiä ja tasoittamaan ilmejuonteita.

Hoito sisältää hoitogeelin imeytyksen Hydraderm Cellular Energy-laitteella, erikoishieronnan, seeruminaamion ja loppuvoiteen.

Kesto 45min./69 €

Kasvohoitoon yhdistettynä 30 €

Chillday pori
Chillday pori

KASVOHOIDOT

Kauneustavoite: Kun haluat ihollesi vain parasta! Energiaa, kiinteytystä ja elinvoimaa ihollesi.


Tehokasta kiinteytystä ja elvytystä- vaativalle, elottomalle, aikuiselle iholle. Elinvoimaa ja energiaa väsyneille soluille. Upea kasvolihaksia kohottava ja ihoa kiinteyttävä laitepainotteinen kasvohoito, jossa yhdistyy Hydradermie Youth- ja Hydradermie Lift erikoishoidot sekä erikoisampullit.

Kesto 120 min./155 €

Tehohoito kaulalle

Kaulan ja leukalinjan alueen jumppahoito, joka ennaltaehkäisee veltostumista tai palauttaa iän tuomia muutoksia. Erinomainen kaksoisleuan kiinteyttämiseen.

Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, lymfaattisen avauksen ja lihasstimulaation, tehoseerumin, hieronnan ja naamion.

Kesto 45 min./ 65 €

Sarjana sis. alkupuhdistuksen, lymfaattisen avauksen, lihasstimulaation tehostetusti, hoitovoiteet.

Kesto n.30 min/49 €

Yhdistettynä kasvohoitoon20€

Sis.alkupuhdistuksen, lymfaattinen avaus ja lihas-stimulaation tehostetusti, hoitovoiteet.

Kesto n.60min.
77 €
5 hoitokerran sarja 
350 €
10 hoitokerran sarja 
670 €
Kasvohoitojen yhteydessä 
35 €

​​Hydradermie Lift, kasvojumppa

tehostetusti

Hydradermie

Lift Cou -

Tehohoito kaulalle

Hydradermie Youth

Chillday Hydradermie Youth

Kauneustavoite: Kohottava ja kiinteyttävä hoito, joka ulottuu astetta syvemmälle. Upea hoito ennen juhlia.

Hydradermie Lift on kasvohoito, joka kiinteyttää ihoa ja stimuloi kasvojen lihaksia. Syvällä sijaitsevat iholihakset jäntevöityvät ja ihosolujen toiminta aktivoituu, erikoishoidon kasvoja kohottava vaikutus näkyy ja tuntuu. Hydradermie Lift on kuin kuntosalitreeni vartalolle. Se muotoilee kasvonpiirteitä kiinteyttäen lihaksia ja palauttaen nuoruuden hehkua kasvoille. Lymfan ansiosta nesteet kasvoilta väistyvät.

Sis. alkupuhdistuksen, höyrykuorinnan, lymfaattisen avauksen ja lihas-stimulaation, tehoseerumin, hieronnan kasvot sekä decolte/hartiat 15min.,naamion.
- Hydradermie Lift kasvohoito 

  90 min./110 €

Chillday

​​​Hydradermie Lift

KASVOHOIDOT

Kauneustavoite: Säteilevä, ihon värihäiriöitä tasoittava ja virkeä iho.

Guinotin viimeisin innovaatio on ainutlaatuinen ihoa uudistava hoito. Iholle, joka on menettänyt hehkuaan esim. väsymyksestä, stressistä, tupakoimisesta ja ikääntymisestä johtuen. Se sopii kaikille ihotyypeille ja tarjoaa pehmeämmän vaihtoehdon meedikaalisille kuorintahoidoille. Tehokas syväkuoriva hoito, jossa valitaan kahdesta hydra peeling hoitovaihtoehdoista sinun ihollesi sopivin hoitokokonaisuus. Iho alkaa taas hengittää ja solujen toiminta aktivoituu.

- Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kiinteyttävän kasvohieronnan, erikoisnaamion ja loppuvoiteen.

Kesto 60min./ 89 €