Upea hoitokokonaisuus, joka alkaa spa osastomme poreissa tai höyrysaunassa. Jonka jälkeen hoitoa jatketaan tunnelmallisessa spa-huoneessamme. Runsaasti hierontaa sisältävät vartalohoidot vievät sinut upealle aistimatkalle, joko Polynesien valkoisille hiekkarannoille tai lumen ja jään antarktikselle yhdistettynä kuumien lähteiden taikaan. Kun näihin upeisiin vartalohoitoihin yhdistää vielä kasvojen hoidon, niin rentoutuminen on taattu. Hoitokokonaisuuksissa otettu huomioon tuoksumaailmojen yhteensointuminen.

Hoitopaketit

Kaunis morsian hoitopaketit on räätälöity sinulle morsian, kun haluat valmistautua tärkeään päivääsi huolella. Upeat hoitomme ja kaunis miljöömme takaavat, että tunnet olosi prinsessaksi.

Paketti 1:
Hoito pakettiin kuuluu MCeutic kirkastava ja heleyttävä kasvohoito. Näin saadaan ihosi säteilemään ja meikille kaunis pohja. Karvanpoistopaketti tunnin sokeroinnilla vapaavalintaiset alueet. Vielä sokerina pohjalla, jaloistasi tehdään silkkisen pehmeät jalkahoidossamme ja varpaankyntesi saavat kauniin lakkauksen So Polish kestolakkauksella. Hoito sisältää aistikkaan teejuoman.
Hoitopaketin kokonaishinta
250 €/ 3,5 h

Paketti 2:
Guinotin Hydradermie kasvohoito, saadaan imeytettyä hoitoaineita syvälle ihoon ja kosteutettua ihoa, jolloin meikki näyttää kauniimmalta.
Häämeikki koemeikillä toiveidesi mukaan. Sisältää myös huulipunan tai huulikiillon morsiuslaukkuun sekä lasillisen kuohuvaa.
Hoitopaketin kokonaishinta
240 €/ 3,5 h

Chillday on koonnut ihania hemmottelu/ hoitopaketteja ottaen huomioon morsiamet ja odattavat äiditkin. Hoitopaketeista löytyy niin pariskunnille, ystävyksille ja äiti tytär päivää viettäville upeita hoitokokonaisuuksia, joissa mieli ja keho lepää upeassa miljöössämme. Hoito paketteihin on mahdollisuus yhdistää myös höyrysauna /infrapunasauna lisähinnalla, joihinkin paketteihin se kuuluukin jo automaattisesti.

Aina voimme räätälöide paketin myös parhaiten teidän tarpeitanne ajatellen! Otathan yhteyttä yhteydenottokaavakkeella tai sähköpostilla.

PARAS YSTÄVÄ

KAUNIS MORSIAN

2 IN 1 KASVO- JA VARTALON YHDISTELMÄHOIDOT

RAKKAUDEN KOSKETUS

Kun tahdot antaa rakkaallesi jotain ainutlaatuista, tämä hoitokokonaisuus on tunnelmallinen ja romanttinen hetki yhdessä kumppanisi kanssa nauttien.

Hoito hetki alkaa saunaosastoltamme, jossa käytössänne on poreallas, infrapunasauna/ höyrysauna ja normaali sauna. Saunomisen yhteydessä tarjoamme myös lasilliset kuohuvaa.

Saunomisen jälkeen siirrytte tunnelmalliseen parihuoneeseemme, missä teille tehdään kevyet kokovartalohieronnat kynttilänvalossa, rauhallisen musiikin hyväillessä korvia. Kiireetön ja ihana hierontaelämys!

Romanttinen lahjaidea Kumppanillesi! Yhteiskesto 135 min. 260 €/ pariskunta

Hoidon varaus vain puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta!

Hoito sisältää aistikkaan teejuoman.


Polynesia vartalohoito ja Cold Marine - Merellinen rauhoitus kasvohoito
yhdistelmähoitona.
Kesto 2,5 h/230 €

Mahtava Antarktis vartalohoito ja Source Marine - Meren lähde kasvohoito
Yhdistelmähoitona.
Kesto 2,5 h/220 €

Hoidot kahdelle parihoitohuoneessamme. Ystävyksille, äidille & tyttärelle jne.

Hoidot voitte valita kasvohoidoistamme ( käsin tehtävistä ), vartalohoidoistamme, jalka- ja käsihoidoistamme. Mahdollisuus tehdä myös kaksoishoidot esim. kasvo- ja vartalohoidot ja kasvo- ja käsihoidot jne. Hoito sisältää aistikkaan teejuoman.


Mahdollisuus yhdistää myös höyrysauna Kesto 30 min./35 €

Hoidon varaus vain puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta!

ODOTTAVA ÄITI


Odottava äiti tarvitsee hemmottelua ja huolenpitoa. Kokosimme hoitopaketin missä yhdistyy ihana hemmotteleva kasvohoito, sekä odottavaa äitiä helpottavat hoidot, kun olo on käynyt ehkä jo hieman tukalaksi ja itse hoito on jo vähän hankalaa. Hoitopaketti pitää sisällään vapaavalintaisen kasvohoidon käsintehtävien hoitojemme valikoimasta, karvanpoiston sokerilla yksi tunti sekä jalkahoidon, missä poistetaan kovettumat, siistitään kynnet-ja kynsinauhat ja lakataan varpaankynnet. Hoito sisältää hedelmiä tai marjoja kauden mukaan.
Hoitopaketin kokonaishinta
250 €3,5h