Tero Helperi
Osakas /Puuhapete

Erja on rakas vaimoni, joten lähdin taustatueksi yritykseen ja osakkaaksi. Olemmehan yhteistämatkaa kulkeneet jo kokonaiset 26 vuotta. Olen niin sanottu järjen ääni, koska Erjahan ryöppyy ideoita ja vaatii aina välillä pientä toppuuttelua.

Teen päätyökseni instrumenttiteknikon töitä offshore-tukialuksessa. Täällä ChillDayssa näet minua työhaalareissa huoltotehtävissä ja aina, kun töiltäni ehdin niin saatan olla myös kiireapulaisena vastaanotossa. Kosmetologin töitä en kuitenkaan ala tekemään, ne olkoon vaimoni heiniä. Saunan tai kokoustilan vuokra asioissa, voit ottaa myös minuun yhteyttä.

Minua voit napata hihasta kiinni, autan mielelläni!

Ihmiset

Chillday Tero

Erja Helperi

Bosslady /kosmetologi

Olen tehnyt 15 vuotta sopimusyrittäjänä töitä kauneudenhoitoalalla ja aina sydämessäni tuntenut suurta intohimoa oman liikkeen avaamisesta. Vihdoin asiat alkoivat loksahtelemaan paikoilleen ja pitkäaikainen haaveeni toteutui, kun ChillDay näki päivänvalon.

Olen ilopilleri, pirskahteleva, niinkuin ystäväni minua kuvaavat. Nautin työstäni suunnattomasti ja siitä, että saan olla tekemisissä ihmisten kanssa. Käytän huolellisuuteen enemmän aikaa. Käytössäni on tämän hetken koulutukset, tiedot sekä huippu laitteet ja tuotteet. Minulle on tärkeää tyytyväinen asiakas, joka lähtee hoidoistani hymy huulilla.

Rautainen ammattitaitoni on kehittynyt vuosien saatossa. Omaan napakat varmat, mutta sopivasti hellät otteet, joten voit luottaa siihen että olet hyvissä käsissä. Vahvuuteni on kasvohoidoissa, kun haluat apua erilaisiin ihosi ongelmiin, tehdään sinulle hoitosuunnitelma ja löydetään yhdessä paras ratkaisu ihosi hoitoon. Sokeroinnitkin sujuvat minulta käden käänteessä.

Minulle ihmisten kohtaaminen on hyvin luontaista, tahdon todella auttaa. Teen työtä koko sydämelläni ❤️ ja haluan että koet olevasi erityinen!

Chillday Karoliina
Chillday Erja

Milja Koivisto
Kosmetologi


Olen Milja ja olen aloittanut työt täällä Chilldayssa. Valmistuin keväällä kosmetologiksi kiitettävin arvosanoin. Olen työssäni tarkka, rauhallinen ja pyrin parhaaseen. Imen itseeni tietoa ja haluan oppia uutta jatkuvasti. Omaan vahvan työmoraalin ja minut usein löytää hääräilemässä Chilldayssa. Tunnen Erjan jo vuosien takaa, mutta polkumme kohtasivat uudestaan kun tulin koulusta työharjoitteluun Chilldayhin. Palaset vain loksahtivat paikoilleen ja solahdin mukaan hoitolan arkeen. Minulle on tärkeää että asiakkaillani on hyvä ja turvallinen olo hoitolaan tullessa, sekä sieltä lähtiessä. Autan sinua mielelläni erilaisissa iho ongelmissa tai jos haluat ihanaa rentoutusta! Minulta voi aina kysyä neuvoa ja jos en heti tiedä vastausta, lupaan ottaa asiasta selvää.
Tervetuloa hoitoihin ❤️