Tero Helperi
Osakas /Puuhapete

Erja on rakas vaimoni, joten lähdin taustatueksi yritykseen ja osakkaaksi. Olemmehan yhteistämatkaa kulkeneet jo kokonaiset 26 vuotta. Olen niin sanottu järjen ääni, koska Erjahan ryöppyy ideoita ja vaatii aina välillä pientä toppuuttelua.

Teen päätyökseni instrumenttiteknikon töitä offshore-tukialuksessa. Täällä ChillDayssa näet minua työhaalareissa huoltotehtävissä ja aina, kun töiltäni ehdin niin saatan olla myös kiireapulaisena vastaanotossa. Kosmetologin töitä en kuitenkaan ala tekemään, ne olkoon vaimoni ja Karoliinan heiniä. Saunan tai kokoustilan vuokra asioissa, voit ottaa myös minuun yhteyttä.

Minua voit napata hihasta kiinni, autan mielelläni!

Ihmiset

Chillday Tero

Karoliina Rae
Kosmetologi

Olen tehnyt pitkän uran muoti ja vaate liikkeissä. Kutsumus hoitoalalle vei
kuitenkin voiton ja päätin aikuisopiskella kosmetologiksi. Tässä kohtaa meidän tiet Erjan kanssa kohtasivat, olin hänen opissaan koko opiskelun ajan. Urani kosmetologina on aika alussa, mutta minulla on uusin tietotaito alalta.

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisten kokonaisvaltaisesta

hyvinvoinnista, ihon terveydestä sekä käsillä tekemisestä. Luonnollisuus ja puhtaus ovat minulle tärkeät arvot. Vahvuuksiini kuuluu iloisuus ja minulla on aito halu auttaa. Minulta voit kysäistä myös vinkkejä pukeutumiseen liityvissä asioissa ;)


Olemme Erjan kanssa loistotiimi ja haluamme palvella teitä ilolla, ammattitaidolla ja sydämellä!

Erja Helperi

Bosslady /kosmetologi

Olen tehnyt 15 vuotta sopimusyrittäjänä töitä kauneudenhoitoalalla ja aina sydämessäni tuntenut suurta intohimoa oman liikkeen avaamisesta. Vihdoin asiat alkoivat loksahtelemaan paikoilleen ja pitkäaikainen haaveeni toteutui, kun ChillDay näki päivänvalon.

Olen ilopilleri, pirskahteleva, niinkuin ystäväni minua kuvaavat. Nautin työstäni suunnattomasti ja siitä, että saan olla tekemisissä ihmisten kanssa. Käytän huolellisuuteen enemmän aikaa. Käytössäni on tämän hetken koulutukset, tiedot sekä huippu laitteet ja tuotteet. Minulle on tärkeää tyytyväinen asiakas, joka lähtee hoidoistani hymy huulilla.

Rautainen ammattitaitoni on kehittynyt vuosien saatossa. Omaan napakat varmat, mutta sopivasti hellät otteet, joten voit luottaa siihen että olet hyvissä käsissä. Vahvuuteni on kasvohoidoissa, kun haluat apua erilaisiin ihosi ongelmiin, tehdään sinulle hoitosuunnitelma ja löydetään yhdessä paras ratkaisu ihosi hoitoon. Sokeroinnitkin sujuvat minulta käden käänteessä.

Minulle ihmisten kohtaaminen on hyvin luontaista, tahdon todella auttaa. Teen
työtä koko sydämelläni ja haluan että koet olevasi erityinen!

Chillday Karoliina
Chillday Erja