Chilldayn lähtökohtana on ajatus tarjota asiakkaille kokonaisvaltaista hyvinvointia ammattitaidolla ja luoda asiakkaillemme ainutlaatuisia kokemuksia. Tulitpa hakemaan hemmottelua, ratkaisuja ihosi ongelmiin tai viettämään rentoa päivää, niin rakennamme palvelun yksilöllisesti juuri sinulle. Sinä olet meille erityinen!

Asiakaspalvelu on meille kunnia asia ja haluamme että viihdyt. Chilldayssa sinua odottaa aina hymyilevät kasvot. Tahdomme luoda välitöntä ja rentoa ilmapiiriä, jotta voisit tulla meille sellaisena kuin olet. Haluamme, että lämminhenkisyys välittyy jokaiselle.

Olemme luoneet sinulle rauhallisen ja kauniin ympäristön, ylellisine yksityiskohtineen. Arjen luxusta, jotta voisit tulla vaan ja nauttia. Haluamme luoda kiireettömän ilmapiirin, joten emme vastaa puhelimeen hoitojen aikana, näin kunnioitamme sinun aikaasi.

Hoito valikoimamme on hyvin laaja ja tuotesarjamme on valittu tarkasti ja huolella, näin voimme seistä vankasti palvelumme ja tuotteidemme takana. Palveluistamme löydät yksittäisten hoitojen lisäksi persoonallisia ja räätälöityjä kokonaisuuksia.

Chillday, rentoja päiviä ja arjen luxusta, Suurella Sydämellä ja Ammattitaidolla!


Filosofia