Wanhanajan Jalkahoito

Perusteellinen jalkahoito, kun jalkasi kaipaavat teho käsittelyn. Sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston veitsellä ja raspauksen. Kynsien- ja kynsinauhojen siistimisen sekä hieronnan.
Hoidon kesto 90min./85€

Miehen Kädet

Käsihoito, missä kädet kuoritaan ensin pehmeiksi. Siistitään kynsinauhat- ja kynnet. Tehdään rentouttava käsihieronta.
Hoidon kesto 45min./
55€

Selän tai Rinta karvojen poisto Sokerilla
Hoidon kesto 45min./
58€


Kevyt Selkähieronta

Hoidon Kesto 30min./ 39€

Thalgo Men Kasvohoito

Clean&Hydrate, ihon peruskuntoa korjaava ja kosteuttava kasvohoito


Deep Clea, syväpuhdistava kasvohoito, sisältää GlySal-happokuorinnan

Spezial,  erikoishionnan että GlySal-happokuorinnan sisältävä kasvohoito

Clean & Hydrate kasvot (selkä) 30-40min./99 €

Deep Clean kasvot (selkä) 45-60min./ 139 € 

Spezial kasvot (selkä) 60min./
149 € 

KASVOHOIDOT

Miehen iholla on omat erityistarpeensa, jotka Thalgo on ottanut huomioon suunnitellessaan oman hoitorituaalin vain miehille. Hoidossa iho puhdistetaan vaahtoavalla puhdistustuotteella sekä viimeistellään kasvovedellä. Kuorinta raikkaalla merellisellä kuorinnalla poistaa kuolleen ja samean ihosolukon, jolloin tehoseerumi imeytyy hyvin kasvohieronnan aikana tasoittamaan ihon toimintoja. Hoidon viimeistelee ihotyypin mukainen kasvonaamio, jonka jälkeen iholle levitetään loppuvoiteeksi ThalgoMen linjan hoitovoide. Iho on näkyvästi kirkkaampi, sileämpi ja kosteutettu!

75min./
89 €


Meille myös miehet ovat enemmän kuin Tervetulleita! Miehen iho tarvitsee hoitoa siinä kuin naisenkin iho. Irtiotto arjesta tekee hyvää Supermiehellekin. Kokosimme tähän osioon hoitoja, mitkä sopivat loistavasti miehille. Toki kaikki hoidot mitä Chilldaystä löytyy ovat miehille myös suunnattuja.

On hoitoja ihon peruskunnon ylläpitoon ja erityisesti miehiselle iholle suunniteltu kiinteyttävä elvyttävä kasvohoito, unohtamatta rentoutusta. Valikoimissa myös jalkahoidot ja käsihoidot. Spahieronta upeassa miljöössä, vaikka kesken päivän, saa kehon ja mielen virkoamaan! 


HydraFacial, kivuton ihonpuhdistus. Ihonhoidon huipputeknologiaa tarjoava Hydrafacial tunnetaan ympäri maailmaa ja se on myös monen Hollywoodin supertähden luottohoito. Laitteen patentoitu hoitokärki pyörrepuhdistaa ihohuokoset, jonka jälkeen ihoon syötetään tehoseerumi. Menetelmä sekä kuorii, puhdistaa sekä imeyttää kosteuttavia tehoaineita ihoon. Hoitavat aineet jäävät vaikuttamaan iholle useampien päivien ajaksi.

Hydrafacialilla voidaan hoitaa mm. Ihon epäpuhtauksia, ihon pintakuivuutta sekä ihon kirkkauden puutetta. Suositellaan kolmen kerran sarjahoitona, jonka jälkeen hoidoissa kannattaa käydä säännöllisesti 4-8 viikon välein. Sopii myös muiden sarjahoitojen puhdistavaksi / boostaavaksi hoidoksi.

Koe Hydrafacial ja liity tähän upeaan hoitoon koukkuun jääneiden laajaan, tyytyväiseen porukkaan!


Hoidon vasta-aiheet: mm.raskaus ( ensimmäinen kolmannes) ja imetys, isotretiooni-lääkitys (esim. Rouccutan), aktiivinen kasvojen herppes ja erilaiset tulehdukset.

Kasvohoito miehet

HYDRAFACIAL

​​​​Chillday miehet

Hydrafacial Pori