Herkkä ja kuiva iho kärsii usein punoituksesta, nipistelevästä ja karheasta tunteesta iholla. Thalgon ainutlaatuinen Cold Marine yhdiste takaa nopean avun reagoivalle iholle. Hoito hellii ihoasi ja pehmeät tuoksut tyynnyttelevät. Hoidon jälkeen ihosi on rauhallinen ja eikä tunnu epämukavan kiristävältä.

Kasvohoidon aloittaa erityinen rentouttava merellinen tervehdys, sekä merivesisuihke. Alkupuhdistus tehdään samettisen pehmeällä vaahtopuhdistuksella. Hellävarainen, mutta tehokas kuorinta kuorii kuivan ja karhean ihosi pois. Nyt pääsevät tehoaineet vaikuttamaan. Imeytetään multi-soothing ampulli, joka vahvistaa mikroverisuonistoa ja jonka neurokosmeettiset lipopeptidit hillitsevät ihon ärsytys tilaa, jolloin punoitus laskee. Ihana aaltomainen hieronta kasvoille-, hartioille -ja decolteelle takaa syvä rentoutuksen. Hoito viimeistellään ravitsevalla ja rauhoittavalla Deeply nourishing naamiolla, jonka omega 6 rasvahapot sekä cold marine yhdiste tarjoavat. Erittäin kuivalle ja karhealle iholle suosittelemme kaksois naamiota.

Deeply nourishing naamiolla 75 min./85 €
Kaksoisnaamiolla
 90 min./99 €

Kaikille ihotyypeille soveltuva kasvohoito, joka ravitsee ja kosteuttaa syvältä ihoa. Vitamiinit ja useat kosteutta sitovat aineosat takaavat, että ihosi saa kosteutta monitasoisesti.  Hivenaineet saavat kosteuden palautumaan iholle ja vangitsee sen syvälle solujen ytimeen.


Hoito aloitetaan merellisellä tervehdyksellä sekä merivesisuihkeella. Alkupuhdistus täydentyy puhdistussiveltimillä tehtäviin aaltomaisiin liikkeisiin. Kuorinnan jälkeen ihosi on pehmeä ja on valmis vastaanottamaan teho aineet. Vitamiini ampulli imeytetään ja hoito jatkuu kasvo- ja decoltee alueen hieronnalla, missä mukaillaan aaltomaisia liikkeitä. Jännitystilat katoavat ja olosi on syvä rentoutunut. Hoito viimeistellään kosteuttavalla ja energisoivalla Ultra-Hydra-Marine naamiolla. Erittäin kuivalle ja karhealle iholle suosittelemme kaksoisnaamiota.


Ultra-Hydra-Marine naamiolla 75 min./ 85 €

Kaksoisnaamiolla ​ 90 min./99 €

​Merellinen Rauhoitus - Cold Marine 

Kasvohoidot

Meren lähde - Source Marine 

Kasvohoidot