Esteettiset hoidot ovat osa tämän päivän kauneudenhoitoa, joten haluamme tarjota asiakkaillemme ammattitaitoista palvelua myös kyseisiin hoitoihin. Me pidämme hyvin tärkeänä, että tekijä on huippu ammattilainen ja omaa samanlaiset toimintaperiaatteet. Meille kaikkein tärkeintä on asiakkaan turvallisuus, hoitojen- ja tuotteiden laatu sekä luonnolliset - ja toiveiden mukaiset lopputulokset. Jatkuva kouluttautuminen ja osaamisen kehittäminen on tärkeää. 
 
Ville Männistö on hammaslääketieteen lisensiaatti ja erikoistunut suu- ja leukakirurgiaan. Terveyskeskushammaslääkärin ja yksityishammaslääkärin työt ovat olleet osa Villen elämää jo vuodesta 2008. Suu- ja leukakirurgiaan erikoistuessaan hän on työskennellyt sekä Turun yliopistollisesssa keskussairaalassa että Päijät-Hämeen keskussairaalassa. Jatkuva kouluttautuminen on Villelle hyvin tärkeää, tällä hetkellä työnsä ohella hän suorittaa vielä yleislääketieteen opintoja.


​Hammaslääkärin työssä katsotaan esteettisellä silmällä hampaita, joten on luonnollista kiinnittää huomiota muihinkin kasvonosiin, toteaa Ville. Kiinnostus hampaiden ja koko kasvojen estetiikkaan on vienyt Villen esteettisen lääketieteen koulutuksiin. Mukaan on tarttunut monenlaista tietotaitoa, muunmuassa kasvojen täyteaine hoidot, esteettiset botuliini hoidot sekä plasma pen hoidot.